Am mers cu masina lovita un an de zile si nu a zis nimeni nimic. Toata chestia e ca, la un moment dat nu vei trece ITP-ul daca n-o repari. Daca e s-o iei pe bune, se poate lua Politia de tine si pentru niste banale becuri albastre.
Aripa Fata Lovita Usor ...........cer Sfaturi
Collapse
X
-
Asta iarna am intrat cu masina in sant pe gheata. Am lovit portiera, am rupt oglinda, am spart bara fata si am pierdut si un proiector. Cand m-am dus la Politie au ras de mine. Mi-au zis sa merg direct la CASCO. Am mers cu masina asa 2 luni pana sa am chef s-o duc in service. Ce ai tu e mizilic. Acum am un BMW cu capota motor lovita...nici nu se mai deschide. Pana imi fac chef sa merg s-o fac, am fost cu ea la munte, la mare si pe unde am avut chef. Te stresezi prea multIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
eu tocmai am vopsit aripa dreapta si usa stanga, tot albastru marin, diferenta de culoare este insesizabila.Am gasit un nenea la curte, in spate la auchan titan, si am fost foarte multumit.Am mers cu aripa lovita, nu chiar asa ca la tine, aproape 2 ani, si nu m-a intrebat nimeni de sanatate.Parerea mea, ia o aripa de la dezmembrari si o vopsesti.Iesi mult mai ieftin.Eu aveam casco cu franciza 100e per eveniment si am facut si aripa si usa cu 300 ron.SUCCES
Comment
-
Eu cand am avut aripa lovita, am rezolvat foarte simplu...
Am fost in dezmembrari pe langa Dragonul Rosu (e plin de loganuri), am dat 130 Ron pe o aripa, si am vopsit-o cu 300 Ron. Total 430 Ron si 2 beri. ;)
Asa ca nu te mai stresa prea tare...eu nu am declarat nimic la politie, oricum nu m-a oprit nimeni, si daca ar fi sa te opreasca ii zici ca atunci in ziua aia asa ai gasit-o si ca te duceai s-o declari. Oricum depinde si de garcea, dar daca nu ai probleme frontale (atunci ar putea suspecta ca ai dat peste cineva) nu o sa faca tevatura.
By the way....eu la service nu am dus nici o dovada, asa ca nici aici nu o sa ai probleme. Du-te si tu la un service prin cineva cunoscut....Just Hold Onnnnnn....
Comment
-
1. dezmebrari... diferenta ar fii bara intreaga sau una lego ;)
2. am mers cu masina cu aripa indoita cam 4 luni de zile si nu m-a intrebat nimeni de sanatate dar cum in perioada asta parca astia s-au pus cu amenzi mai tare ca niciodata ... in locul tau as merge sa imi iau dovada. ca si sfat mergi noaptea la politie ca ziua e f aglomerat si pierzi juma` de zi pe acolo. cel putin la noi in constanta asa e. sau daca ai drumuri in afara orasului te opresti o sectie oraseneasca-comunala.sigpic
Comment
-
fa-o pe casco taticu...aia acolo iti schimba tot !!!
cand iti face poze...trage de bara da-i un picior sa se vada ce e bulit, oricum ei daca dau aripa jos la service si vad o alta mica crapatura iti schimba piesa instantaneu, asa am avut si eu la al meu...si am avut faru spart prin interior..la exterior nu se vedea, pe deviz aripa+bara+contra-aripa+far+mana de lucru+vopsea etc...apr 2000lei. dar nu se vede nici cel mai mic luft !!! vezi ca e un service mare p luica (nu-i zic numele, imi dai pm) si omenii lucreaza super bine...
vezi ca ai franciza mare, eu am 1% din val masinii (380 lei si am 16v full) la tine 150 euro...cam jenibil pt firma asiguratoare
nu o face pe marginea strazii sau la cunostinte ca sigur nu o sa-ti iasa treaba buna !
p.s. pe mine m-a lovit o baba in rond la razoare, nu am mai fost cu ea la politie etc...stiam ca am casco si am zis sa nu-i fac rau, atunci nu stiam ca am franciza (tata e nascut in `58)...si m-am parlit ca trebuia sa-i cer banii de franciza cel putin sau s-o duc la politie ca nu mi-a dat prioritate in rond...la casco am zis ca am gasit-o lovita in parcare, am facut desenul parcarii, o declaratie pe proprie raspundere si gata ( nu mi-au marit rata la casco si nici franciza dupa incident)Last edited by maha90; 18 July 2010, 15:23.
Comment
-
Depinde ce tip de contract ai la CASCO. In cazul lui, sa faca pe CASCO nu-l avantajeaza. Reparatia facuta intr-un service autorizat nu-i va garanta ca iese mai bine, mai ales daca asiguratorul va decide ca nu e cazul sa-i schimbe aripa. Daca avea si bara sparta si farul spart si aripa bulita, da, era mai ok pe CASCO...dar pentru ce are, nu merita sa-si faca Bonus Malus in baza de date a asiguratorilor.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
cel mai bine de la dezmembrari, ca macar e originala...cele aftermarket se cunosc, nu neaparat la calitatea tablei cat la faptul ca sunt gaurile in alte parti si chestii d astea...eu am pe o parte aripa, capota si far aftermarket si se imbina perfect...cealalta aripa e originala si tot far aftermarket si nu vin de nici o culoare ) zic ca cel mai bine sa iei o aripa de la dezmembrari in stare perfecta decat sa vrei neaparat una la culoare
si putin offtopic: asta iarna am lovit usa pasager fata intr un bloc de gheata...e putin infundata, dar la baza s a crapat vopseaua cam o linie de 10 cm maxim si are urme de rugina, da nu se ia vopseaua, nici nu s a umflat...as vrea s o las pana vara viitoare cu reparatia ca nu prea sunt fonduri...credeti ca mai trece o iarna asa sau e risc sa gauresc tabla?sigpic
Comment
-
Am avut si eu un icident ca al tau dar numai ca in usa. Au tras-o cu un pistol cu electrozi, tip ventuza... (habar nu am) In Rm. Valcea costa 50-100 ron treaba asta depinde de infundatura si 150 ron vopsit-ul / element. Eu atunci mi-am reparat-o cu 250 ron (100 ron tras usa la "boloboc si 150 ron vopsit usa).sigpic
Comment
Comment