Zgarieturi mai mari sau mai mici...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prin Tgv daca ai drum,incearca pe la magazine de piese auto straine,poate te ajuta cei de acolo sau daca zici ca e un punct,da cu o vopsea asemanatoare,nu neaparat metalizata,sa fie la culoare.
    Multumesc pt aprecieri.Si a ta arata bine,sa te bucuri de ea la maxim!
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Ursache: Carrefour, Praktiker, Sellgros, magazinele auto, cauta ca sunt toate nuantele de vopsea la Logan.
      Din pacate nu sunt lucioase si chiar la culoare (eu am gasit spre exemplu gri commete), dar pt tamponare cu betisoru de vata sunt ok.
      Daca ai vazut alb sub vopsea, e OK, nu o ia rugina.

Eu am avut cateva puncte nasoale pe capota si vad ca pana acum dupa corecturile facute (tamponari succesive) nu se vede nimic.

Comment

• Daca nu o ia rugina atunci m-am linistit.Asta ma intereseaza, rugina, nu daca se vede sau nu.Puti imi pasa daca se vede.O sa caut.Va multumesc pentru sfaturi

Comment

• Pai eu ma gandeam ca sa nu aibe ceva bara pe sub ea...Sa se fi indoic suruburi sau yo mai stiu ce are pe sub ea. Si am zis sa merg la politie si sa faca constatare si cu asigurarea lui sa ma duc la service si poate fac aia mai multe...Sau yo stiu...:-??

Comment

• Cam cat costa un polish si unde se fac?

Comment

• Depinde, sunt si 10-15 lei, dar si 30-40 lei. Cum adica unde se fac?
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Sa va intreb si eu ceva,de curand mi s-a cam distrus o janta,este modelul wolfrace black yammato, care este neagra si are o buza din inox,iar problema la ea este ca acea buza din inox sa zgariat cam foarte nasol(zgaraieturile sunt asa sterse,nu sunt adanci,mai putin una care este ca si cand ar fi "infundata" sa zic asa janta,adica e bagata un pic mai adanc,sper ca iasa la roluire)acum intrebarea este daca se poate "scoate" cu ceva acele zgaraieturi?Exista vre-o pasta pentru crom/inox care ar putea sa le scoata!?
                PS:va-m pus si niste poze cum arata janta,si ce zgaraieturi are pe ea!
                Attached Files
                sigpic

Comment

• Pentru o zgarietura care nu iese cu polish, cu fac sa mi-l faca casco? sun la ei, trec pe la ei? astazi in parcare mi-au tras o dunga de vre-o 10 cm pe porbagaj (pana la tabla ((()

Comment

• Mai intai mergi la Politie, dupa care la Casco.

Comment

• la politia rutiera sau la constatari? are ceva daca nu ma duc in ziu urmatoare?

Comment

• Conform codului rutier, evenimentele trebuie anuntate in termen de 24 h de la producere, pentru intocmirea documentelor necesare.
                        Mergi cand ai timp, dar ii zici lu' nenea politistu ca ai gasit-o asa cu o zi inainte sau in ziua in care mergi la el.
                        Bafta!
                        Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• La biroul de constatari de pe raza unde s-a intamplat fapta, normal...

Comment

• multumesc baieti! numa dupa sarbatori ma voi duce, ca acum ori cum nu rezolv nimica!!

Comment

• dak gasesti masina lovita in parcare cat este valabila dovada d ela politie pentru casco

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                                Mai intai mergi la Politie, dupa care la Casco.
                                La multi ani baiet!!
                                Deci: daca in accident nu sunt 2 masini, si numai al tau este lovit, zgariat meri direct la casco, el i-ti face actele, poze, si i-ti scrie adeverinta cu care servicul are voie sa-ti repare masina. I-ti spune cat se da pe reparatie... dar mi mi-au spus din start ca degeaba ma duc la dacia ca ei o sa ceara mai mult si ei nu-mi dau atat, asa si a fost, mi se da 3 mil, si la dacia au cerut 500 , asa ca m-am dus altundeva!si maine dimineata sunt programat la vobsi capota spate! despre finalizarea dosarului. vom vedea! si da, se plateste la ori ce paguba 4% la casco!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google