Zgarieturi mai mari sau mai mici...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poate la firma la care esti tu se mareste valoarea politei, nu la toate, nu mai generaliza!
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Am gasit iar masina zgariata in parcare . Acum aripa fata dreapta , numa ca din cauza frigului a mai si sarit vopseaua. Niste avortoni , cred ca au orgasm instantaneu cand zgarie masinile.

Comment

• Cum ii prinzi le rupi capul

Comment

• Asta mi-am promis si eu , dar mai greu cu prinsul.Dar si daca il prind!!

Comment

• Mama lor de zgarieturi ca nu mai scap de ele am si eu vreo doua pana la alb masina find rosie se cunoaste ca dracu dar celelalte sunt la manere la rezervor pe capota nu mai zic si fata si spate si altele acum 5 luni am polisato aproape toata si au aparut iar si nu mai imi vine sa dau atatia bani sa o polisez mai bine ii strang si o vopsesc ca la carte ca astia la fabrica cred ca o fac la norma

Comment

• daca am doua zgarieturi pe spoilerul din spate merge sa le dau un pic cu spary sau mai rau le stric ?

Comment

• Mitica mai vine le lasi asa ca daca dai cu spray se vede ca dracu

Comment

• @alinfbl: Vopseaua data pe masina e foarte buna, nu e asta problema ca ai tu zgarieturi. Uita-te si la alte masini sa vezi vopseaua...
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Imi poate spune cineva unde gasesc de cumparat in Iasi ,creion corector pentru zgarieturi?Culoarea gri platine.Sau unde as putea merge sa imi prepare o cantitate de vopsea.Multumesc!

Comment

• Daca este Auchan in Iasi, vezi acolo.
                      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Nu este Auchan in Iasi!Multumesc oricum!

Comment

• Cauta in Iasi un magazin Policolor , Standox sau DuPoint de vopseluri auto si intreaba daca face creioane corectoare pe codul vopselei. In Bucuresti sunt destule magazine care fac asta...eventual sa-ti dea 50 ml de vopsea la cod si corectezi cu o pensula foarte fina
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Doar pentru niste puncte de vopsea sarita e cam dificil de corectat cu o pensula. Mai eficient ar fi cu un betisor pentru urechi sau cu varful unui marker uscat.
                            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• tot cu betisor pentru ureche am acoperit si eu niste ciobituri in vopsea. am dat comanda de culoare la policolor, pe care a facut-o in cateva minutele, am agitat mult la vopsea si am aplicat. a iesit STAS
                              sigpic

Comment

• Multumesc darksid3 !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google