Zgarieturi mai mari sau mai mici...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cum imi dau seama daca polish-ul e bun?
    cum aleg firma la care sa apelez?
    CsB
    Ambition 1.6 MPI

Comment

@cristizzi: Polishul 3M nu se gaseste in magazine.
      @crisxx: Nu conteaza daca vopseaua este metalizata sau nu, merge la orice tip de vopsea.
      @csb: Nu prea ai cum sa iti dai seama care e bun pana nu-l incerci. Iti zic din proprie experienta: 3M este cel mai bun, Elf cel mai prost.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

prevent-ul cum este ? sti unde se gaseste 3M?
        de la elf toate produsele sunt proaste asa ca feritziva
        E nesatisfacuta...vrea viteza mai multa...vrea sa atinga 100 in mai putin de 1 secunda

Comment

eu am un prevent...cred, asta e ceara aia care se intinde ca si polishul???
          e 3m dar il am de vre-o 5 ani...oare mai e bun???

Comment

pai nu are si el termen de valabilitate? dupa parerea mea nu cred ca mai este bun si nici nu te-as sfatui sa il incerci pe masina ta
            E nesatisfacuta...vrea viteza mai multa...vrea sa atinga 100 in mai putin de 1 secunda

Comment

poate are termen dar scrie nemteste pe el...sau ce limba o fi...nu am de gand sa il incerc...poatepe bicicleta prima data )

Comment

Originally posted by mad_voly
                Salut baieti. Acum vreo 2 sapt parcasem masina langa o bordura care avea pe margine stalpi din aceea mici. Am deschis portiera, am intrat in masina, dar nu am bagat de seaama ca usa se indreapta spre stalpii aceia. Dintr-o data s-a auzit un ditamai POC. Initial am crezut ca s-a luat vopseaua pe o portiune destul de mare (am albastru mineral) iar cand m-am uitat am vazut ca de fapt se luase intr-adevar vopseaua dar pe o portiune mica de numai ( sa nu radeti) jumate de cm , adica practic un punct. Se vede alb dar nu stiu ce sa fac. Sa o las asa sau sa vopsesc punctul acela. Dar si daca il vopsesc nu cred ca gasesc spray culoarea asta iar daca ma duc in service poate rad aia de mine. Voi ce ziceti?

Cred ca inca se mai gasesc permanent markere la culoare dupa care trebuie sa dai cu lac de unghii transparent ,inainte de a te apuca de treaba curata bine locul si impejmuiestel cu scotch de hirtie ,sa nu care cumva sa-ti tremure mina !
                Bafta

Comment

Ar mai fi o solutie de reparatie a vopseli care am vazut-o folosita cu succes in service pentru astfel de mici neplaceri.
                  Se foloseste:
                  - o vopsea in culoarea masinii (spray, ca se gaseste la Selgros)
                  - se rupe filtrul de la o tigara (fumata) astfel ca sa se folosesca pe post de pensula
                  - apoi se pulverizeaza pe o folie de plastic putina vopsea
                  - se imoaie filtrul (pensula) in "baltoaca" de vopsea si se aplica cu grija pe locul dinainte curatat de grasimi pana la acoperire lui

Un mic dezavantaj pe care l-am sesizat este ca imediat dupa aplicare se mai vede diferenta de nuanta a culorii dar apoi in timp de estompeaza si este OK.

suCCces ca Vopsit
                  Last edited by Adriann; 23 October 2007, 09:38.

Comment

Eu dau cu un fir de la o matura cu vopsea pe masina, ca sa nu dau multa si sa se vada urat dup-aia, bineinteles la zgarieturile mici.

Comment

Originally posted by andrei
                      Eu dau cu un fir de la o matura cu vopsea pe masina, ca sa nu dau multa si sa se vada urat dup-aia, bineinteles la zgarieturile mici.

Am vorbit chiar serios este vorba de un filtru de la o tigara fumata.
                      Probabil ca nicotina din filtru favorizeaza transferul vopselei de filtru pe zgarietura mai bine.

Comment

Si eu crezi ca glumeam? Am vorbit cat se poate de serios, dar asa fac la zgarieturi foarte mici, sa nu se intinda vopseaua, mi-a aratat un vopsitor cum se face. Stiam si de chestia cu tigara, tot el mi-a aratat.

Comment

Originally posted by Adriann
                          Am vorbit chiar serios este vorba de un filtru de la o tigara fumata.
                          Probabil ca nicotina din filtru favorizeaza transferul vopselei de filtru pe zgarietura mai bine.
                          draga prietene cine te-a sfatuit te-a sfatuit foarte bine ,si pe mine m-a invatat asta un tinichigiu f bun cu experienta ,nu nicotina ci filtrul in sine e bun pentru ca nu se ia multa vopsea pe el si nici nu lasa brazde asa ca foloseste cu incredere ,pti da si direct cu spray dar tebuie sa izolezi f bine masina adica trebuie sa mai cumperi si o folie pentru protejat la vopsit se gaseste in orice magazin si costa 50 de ron ,iar daca e diferenta de nuanta iei un polish si il aplici dar sa respecti instructiunile de pe tub si vei fi multumit ,eu am luat un polish italian si a mers!!
                          Sa ai spor!

Comment

intrebare: polishul asta ce presupune mai exact? indepartarea unei pelicule de vopsea? aplicarea unui lac peste cea existenta?
                            intrebare 2: as putea aplica pe masina un strat de lac de protectie suplimentar? presupun ca prea mult nu ar trebui sa coste

Comment

polish

E un tub cu o pasta de regula alba ,iar pe tub ai instructiuni,trebuie sa dai cu pasta respectiva pe urma de zgiriietura ,intinde pur si simplu vopseaua pe zgiriitura.

Comment

Polish-ul dizolva vopseaua si lacul de pe ea si le intinde pe suprafata unde freci tu cu carpa.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google