@nicu_studio: Poti da cu pensula de la oja sau cu o pensula de desen, dar foarte fina. Dupa asta, lasi 1-2 zile sa se usuce, dai cu lac si la sfarsit cu polish.
Zgarieturi mai mari sau mai mici...
Collapse
X
-
-
Trebuie luat un polish din alea care se vand la bidoane de 5 litri de la cei care fac vopsele pe calculator,100-200g(30lei intro sticluta de 100-200 g).
se polisheaza zgaraitura, se da cu un marker permanent la culoare si apoi se polishaza din nou. Polishul pietrifica markerul.
mie asa mi-a facut organizatorul de intalniri din galati; lupu lucian si a fost un succes!Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Stie cineva vreun service ceva serios in brasov in care sa imi chituiasca si sa-mi vopseasca ca mi-au aparut niste pete si am si zgariat-o putin pe partea stanga in niste bolovani cand coboram o panta cu spatele si cam cat ar costa? Odata cu astea vreau sa-mi vopsesc si barile in culoarea masinii
Multumesc mult!Dacia Logan 1.4 MPI Dacia Logan MCV 1.6 MP Dacia Logan Pick-up 1.6 MPI
Comment
-
Am cateva zgarieturi pe aripa spate dreapta (sau cum so numi) , usa spate dreapta am o gaura de cativa mm in portbagaj, plasticul din spate e atins un pic, iar in fata are un semn de cam 2-3 cm vopseaua e dusa.Ce as putea sa fac sa repar pe Casco? Sau pot sa repar eu sau un mecanic cu ceva substante? Imi puteti recomanda pentru plastic o substanta si pentru vopsea (desi cred ca trebuie vopsita ).Dupa spalare am inteles ca unii o dau cu o substanta ca sa straluceasca sa ii dea luciu.Cum se numeste produsul ? Eu folosesc un sprei pentru suprafetele de plastic din interior si isi face treaba foarte bine.Cine e interesat ii pot spune numele produsului eventual sa atasez o poza.
[img=http://img65.imageshack.us/img65/2682/17072007397ib9.th.jpg]
[URL=http://img413.imageshack.us/my.php?image=17072007396xn7.jpg]Last edited by Mirzero; 22 July 2008, 21:41.
Comment
-
Am atasat pozele sper ca se vede destul de bine.Imi cer scuze daca am postat de 2 ori.
Comment
-
Sau polish normal, nu neaprat la culoare.
Oricum, ies usor cele de pe partile vopsite, pe cand cele de pe plastic nevopsit nu se pot scoate asa.
Comment
-
@zola1981: In jur de 3000 euro la un service Dacia.
Comment
-
Viorelu, numai pentru atat nu cred ca se merita sa schimbi bara. Mergi si intreaba cat te costa una noua + vopsit + manopera...
zgarieturile alea se rezolva doar cu o vopsire locala in service. Ti-o face ca noua.
ai casco?Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Daca constattorul iti trece schimbare e foarte bine, pentru ca nu se mai chinuie s-o repare pe asta si doar o iau pe cea noua si o vopsesc.
Comment
Comment