Zgarieturi mai mari sau mai mici...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @nicu_studio: Poti da cu pensula de la oja sau cu o pensula de desen, dar foarte fina. Dupa asta, lasi 1-2 zile sa se usuce, dai cu lac si la sfarsit cu polish.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Trebuie luat un polish din alea care se vand la bidoane de 5 litri de la cei care fac vopsele pe calculator,100-200g(30lei intro sticluta de 100-200 g).
      se polisheaza zgaraitura, se da cu un marker permanent la culoare si apoi se polishaza din nou. Polishul pietrifica markerul.
      mie asa mi-a facut organizatorul de intalniri din galati; lupu lucian si a fost un succes!
      Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
      Andreea Trifu

Comment

• Stie cineva vreun service ceva serios in brasov in care sa imi chituiasca si sa-mi vopseasca ca mi-au aparut niste pete si am si zgariat-o putin pe partea stanga in niste bolovani cand coboram o panta cu spatele si cam cat ar costa? Odata cu astea vreau sa-mi vopsesc si barile in culoarea masinii

Multumesc mult!
        Dacia Logan 1.4 MPI Dacia Logan MCV 1.6 MP Dacia Logan Pick-up 1.6 MPI

Comment

• Originally posted by costinanghel View Post
          Salut, cei 370 au fost doar polish sau tratament complet la exterior?
          Polish si ceruit

Comment

• Am cateva zgarieturi pe aripa spate dreapta (sau cum so numi) , usa spate dreapta am o gaura de cativa mm in portbagaj, plasticul din spate e atins un pic, iar in fata are un semn de cam 2-3 cm vopseaua e dusa.Ce as putea sa fac sa repar pe Casco? Sau pot sa repar eu sau un mecanic cu ceva substante? Imi puteti recomanda pentru plastic o substanta si pentru vopsea (desi cred ca trebuie vopsita ).Dupa spalare am inteles ca unii o dau cu o substanta ca sa straluceasca sa ii dea luciu.Cum se numeste produsul ? Eu folosesc un sprei pentru suprafetele de plastic din interior si isi face treaba foarte bine.Cine e interesat ii pot spune numele produsului eventual sa atasez o poza.

[img=http://img65.imageshack.us/img65/2682/17072007397ib9.th.jpg]
            [URL=http://img413.imageshack.us/my.php?image=17072007396xn7.jpg]
            Last edited by Mirzero; 22 July 2008, 21:41.

Comment

• Niste poze cu zgarieturile si cu respectiva gaura ar fi fost de folos .
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Am atasat pozele sper ca se vede destul de bine.Imi cer scuze daca am postat de 2 ori.
                Attached Files

Comment

• Incearca cu un creion corector si apoi cu polish la culoare.
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Sau polish normal, nu neaprat la culoare.
                    Oricum, ies usor cele de pe partile vopsite, pe cand cele de pe plastic nevopsit nu se pot scoate asa.

Comment

• Salve! Am o mica intrebare, cat m-ar costa sa revopsesc toata masina ?

Comment

• Si eu am asa ceva pe bara din spate de vreo cateva luni...Dar cred ca schimb bara...
                        Attached Files

Comment

• @zola1981: In jur de 3000 euro la un service Dacia.

Comment

• Viorelu, numai pentru atat nu cred ca se merita sa schimbi bara. Mergi si intreaba cat te costa una noua + vopsit + manopera...
                            zgarieturile alea se rezolva doar cu o vopsire locala in service. Ti-o face ca noua.
                            ai casco?
                            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Am...Si inca folosit...Acu' sa vedem la revizie(peste vreo 2 3 saptamani)si intreb baietii ce si cum...

Comment

• Daca constattorul iti trece schimbare e foarte bine, pentru ca nu se mai chinuie s-o repare pe asta si doar o iau pe cea noua si o vopsesc.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google