Zgarieturi mai mari sau mai mici...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am descoperit azi o zgaraietura de cca. 10 cm pe capota portbagajului. Se poate face pe CASCO?
    Multumesc.

Comment

• E putin probabil avand in vedere ca agentul constatator trebuie sa faca poze pe care le ataseaza la dosar. Schimbat bara pentru cateva zgarieturi, nu pica prea bine. Doar sa fii foare bun amic cu el si...
      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Zgaraietura e pe capota, nu pe bara. Deci problema este cu poza care trebuie atasata la dosar? Eu nu vreau schimbare, vreau vopsire.

Comment

• Off topic:laureatu'...In postul de mai sus TopCat i-a raspuns lui viorelu numai sa trebuia specificat...Corectez eu acum.

On-topic:referitor la zgarietura de pe capota portbagajului...Se poate face pe casco dar depinde cat de adanca e zgarietura...Si daca ai fransiza nu se merita.
          sigpic

Comment

• @laureatu': Zgarietura iese cu polish, ca nu cred ca e asa de adanca.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Poti incerca sa o vopsesti prin casco

Comment

• Salut.Am si eu o problema.Acum o ora am plecat de la facultate ..Eu cu masina mea si inca niste colegi cu alte masini printre care si un oltcit. La o trecere de pietoni aveam 50 iar colegu din stanga mea a oprit...Si am oprit si eu. Insa celalat coleg cu oltcitu s-a oprit in mine. Masina mea nu e avariata rau...Are doar plasticul de la numar rupt si bara are 2 puncte de vreo 2 cm asa de culoare rosie ca asa era oltcitu ala si mai sunt niste zgarieturi pe bara...Care daca este soare si masina e spalata ( asa cum imi place sa fie mai tot timpu) sunt cat de cat vizibile. Iar oltcitului i-a fost indoita destul de rau capota :|
                CE IMI RECOMANDATI SA FAC ?
                eu cu colegu ala i-am zis ca vorbim maine la facultate ca na...Azi eram nervos si grabit si nu aveam timp sa mai stau de vorba si nu stiam ce trebuie sa fac.

Comment

• Daca ai Casco, schimba bara.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Adica ce sa faci la masina ta, sau a lu colegu tau care are capota indoita bine...?
                    Daca spui ca sunt doar niste urme de vopsea de la el si doua mici zgarieturi, nu e musai Casco, incearca cu un polish fin sa indepartezi zgarieturile si vopseaua rosie.

La mine am doua zgarieturi permanente si nr indoit pe spate, dar nu tare: una pe bara din fata (cam 4 cm pe vopsea, zgariata bine): un dobitoc a descarcat o masina de lemne langa masina mea si era sa pice un butuc pe capota (~15 cm mai lipseau), l-am taxat cu un milion... Si in spate tot cam 4-5cm pe plasticul negru - o poarta metalica s-a proptit in bara mea la o pensiune, vina lor.
                    Ambele au fost ''realizate'' cand masina avea 2-3 sapt. Nr l-am indoit cand am dat cu spatele si am proptit-o bine in Daciada veche...In fata casei.
                    Asa a ramas pana acum si nu ma mai deranjeaza. Mi-am spus atunci ca asta e ''botezu'' la masina si gata.
                    Si Doamne ajuta, de atunci n-am mai avut nici un eveniment nasol.

Deci eu spun sa incerci sa freci usor cu un polish acolo local sa vezi daca iese si gata.(daca spui ca nu se vede tare, n-are rost sa mai stai cu ea in service, Casco, umblaturi pe la politie si toate cele)

Comment

• Salut baieti.Unde gasesc si eu vopsea spray albastru mineral?Se gaseste asa ceva?Scuze daca am postat unde nu trebuie, dar mi-a sarit o piatra in portiera si a sarit vopseaua si se vede alb, nu e sarita mult, e cat capul unui bat de chibrit, chiar mai mica(pe mine ma deranjeaza la culme treaba asta) si vreau sa tamponez pe locul acela.Am cautat mai peste tot sprayul asta albastru mineral si nu gasesc.Poate stiti voi.Daca nu retusez sunt sanse sa o ia rugina in locul acela?

Comment

• Cand ai drum pe la Carrefour,cauta pe acolo.Sunt multe spray-uri si multe nuante.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Dar poate sa o ia rugina acolo?Hai ca incep sa devin paranoic.
                          Apropo ai o masina superba.Sa te poarte multi km fara probleme.Sa o stapanesti sanatos

Comment

• Scoate`ti usita de la rezervor si dute in targ vitan..Iti face un tub exact culoarea ta.

Comment

• Ursache, daca ai drum in Bucuresti, poti sa incerci si in targ la vitan .Te duci si faci la comanda un creion corector cu vopseaua masinii. Multa bafta!
                              sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

• E cam greu sa ajung acolo.In fine, mersii pentru sfaturi.Cred ca pana la urma o s-o las naiba asa cum e.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google