If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Doua intrebari: nu merge si tigare nefumata?
Intrebarea nu e la misto, am vazut ca se accentueaza ca trebubuie sa fie fumata.
Polish-ul de pe plastic cu ce se sterge ? Benzina, spirt, altele?
N-am fost atent si am mazgalit.
1. Nu merge, trebuie sa fie tigarea goala pe dinauntru, deci trebuie sa fie fumata.
2. Nu prea se ia polishul de pe plastic, asa ramane, se albeste zona respectiva si nu mai ai ce sa-i faci. Poate o solutie de lustruit plastic, care se da pe bare sa mai faca ceva, desi nu cred.
Nu e adevarat iti trebuie doar filtrul tigarii,citeste pe tubul polishului ce trebuie sa folosesti pentru a sterge urmele ,trebuie neaparat sa scrie ,alta data foloseste scoci de hirtie pentru a izola partile ce nu trebuie polishate!
Daca iti lipseste indeminarea incearca intii pe un hirb de masina ,sau o tabla vopsita!
Initial am dat foarte putin si am vazut ca dupa ce dau cu carpa s-a sters si nu am mai tinut cont . Era si cam pe inserat, nu am fost atent si asta e.
Sfatul e bun doar in teorie, de unde naiba gasesc un harb albastru? Tot e bine ca nu i-am mazgalit si Loganul lu cumnatu-meu (albastru mineral) ca m-am zgarcit si nu i-am dat(ce-i drept este si foarte nou).
Mie-mi spui. Si cam scump(44 de lei cutia pentru 3 folosiri) si prost ca naiba. Dar in ziua aia nu am gasit altceva. Macar sper ca daca-i prost se i-a de pe plastic.
da'creioanele alea speciale care sunt in ton cu culoarea masinii sunt bune de ceva?.....io mi-am gasit masina zgariata pe portbagaj...poate oi fi luat locul cuiva........dar se practica alte metode decat zgarierea masinii.....in sfarsit ...sunt bune de ceva creioanele alea?
si eu sunt curios cum sunt acele creioane cu vopsea ... mi`am pus door security ( ornamente bagate`n portiere pt a nu atinge usile) si cand le`am dat jos am constatat cu tristete ca mi s`a dus vopseaua in unele locuri..deci? astept si eu niste pareri de la cunoscatori.
numai bine
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment