Ca sa iasa foarte bine, se da cu un fir de matura, care se imbiba in vopsea.
Zgarieturi mai mari sau mai mici...
Collapse
X
-
-
Am constatat ca am doua zgaraieturi mici pe prag (1-2 cm). La una parca se vede si rugina. Ce imi recomandati? Sa merg la service pentru atat? Mi-e sa nu rada aia de mine
Comment
-
chi79 eu as incerca cu s-a zis mai sus cu un betisor pentru ureche imbibat putin cu vopsea deoarece la service iti vor revopsi tot pragul plus ca iti vor retine masina cel putin 2 zile daca te duci la un service dacia.
Cauta/da comanda un spray de vopsea la culoarea masinii si rezolvo.
ps: daca rugina e patrunsa adinc in prag si nu e ceva superficial e bine sa mergi la un service.
Comment
-
Eu zic ca iese imediat rugina aia cu un smirghel fin. Oricum e ceva minor... incerca sa o rezolvi singur. Cind dai cu vopsea pe suprafata respectiva asigurate ca este perfect curata si degresata, iar in zona unde o vei vopsi vezi sa nu fie praf, ideal ar fi in garaj dar daca nu ai merge si afara.Last edited by juann; 4 April 2009, 17:39.
Comment
-
Dar nu inteleg de ce nu cureti bine locul, degresezi si apoi vezi daca ramana tabla goala??? Nu-ti trebuie aptitudini de vopsitor pt ce ai tu acolo....daca se vede tabla da-i cu putina vopsea si gataIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Asta la spalatorie mi-a aratat baiatul de acolo ca au ramas dire pe capota de la lichidul de spalat parbrizul in dreptul stropitoarelor si in jos cum s-a scurs lichidul.
Am folosit lichid de parbriz numai din carrefour si vad ca e naspa.
Tot tipul de la spalatorie mi-a zis ca la mai toate masinile a vazut asa. Se mai poate rezolva cumva sau trebuie revopsita?
ps: ce solutie de parbriz ar fi mai buna si fara sa atace vopseaua care si asa este cum este ca o sa se duca si de la ploaie intr-o zi
Comment
-
Am vazut acelasi fenomen si la o masina a carei proprietar foloseste numai lichid de parbriz scump...eu de cand ma stiu folosesc numai solutii d-alea ieftine la bidoane de 5L si nu am nici un fel de urmeIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment