Zgarieturi mai mari sau mai mici...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ca sa iasa foarte bine, se da cu un fir de matura, care se imbiba in vopsea.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Am constatat ca am doua zgaraieturi mici pe prag (1-2 cm). La una parca se vede si rugina. Ce imi recomandati? Sa merg la service pentru atat? Mi-e sa nu rada aia de mine
      Attached Files

Comment

• chi79 eu as incerca cu s-a zis mai sus cu un betisor pentru ureche imbibat putin cu vopsea deoarece la service iti vor revopsi tot pragul plus ca iti vor retine masina cel putin 2 zile daca te duci la un service dacia.

Cauta/da comanda un spray de vopsea la culoarea masinii si rezolvo.

ps: daca rugina e patrunsa adinc in prag si nu e ceva superficial e bine sa mergi la un service.

Comment

• Pentru ce ai tu acolo nu se justifica sa mergi in service.
          Se poate rezolva cu succes "home made by your own hand".
          Bafta!
          Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Nu e ceva adanc, e de suprafata. Dar ar trebui si curatat acolo cu ceva inainte de operatiunea cu betisorul, nu?

Comment

• Eu zic ca iese imediat rugina aia cu un smirghel fin. Oricum e ceva minor... incerca sa o rezolvi singur. Cind dai cu vopsea pe suprafata respectiva asigurate ca este perfect curata si degresata, iar in zona unde o vei vopsi vezi sa nu fie praf, ideal ar fi in garaj dar daca nu ai merge si afara.
              Last edited by juann; 4 April 2009, 17:39.

Comment

• Nu e nevoie de smirghel...da-i cu WD40 sau cu Cola pana dispare rugina, degresezi bine si apoi aplici putina vopsea cu o pensula fina sau betisor
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Daca ai casco si mai ai alte zgarieturi apelezi la ei si se rezolva!

Comment

• chi79 asa ca fapt dives,din ce an e masina ta?

Comment

• E Ph2, de anul trecut, din august.

Chestia e ca nu sunt sigur daca e rugina, suprafata e foarte mica, dar ceva maroniu se vede. Poate fi tabla (neruginita)?
                      Last edited by chi79; 5 April 2009, 00:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Dar nu inteleg de ce nu cureti bine locul, degresezi si apoi vezi daca ramana tabla goala??? Nu-ti trebuie aptitudini de vopsitor pt ce ai tu acolo....daca se vede tabla da-i cu putina vopsea si gata

Comment

• Asta la spalatorie mi-a aratat baiatul de acolo ca au ramas dire pe capota de la lichidul de spalat parbrizul in dreptul stropitoarelor si in jos cum s-a scurs lichidul.
                          Am folosit lichid de parbriz numai din carrefour si vad ca e naspa.
                          Tot tipul de la spalatorie mi-a zis ca la mai toate masinile a vazut asa. Se mai poate rezolva cumva sau trebuie revopsita?

ps: ce solutie de parbriz ar fi mai buna si fara sa atace vopseaua care si asa este cum este ca o sa se duca si de la ploaie intr-o zi

Comment

• Am vazut acelasi fenomen si la o masina a carei proprietar foloseste numai lichid de parbriz scump...eu de cand ma stiu folosesc numai solutii d-alea ieftine la bidoane de 5L si nu am nici un fel de urme

Comment

• Si eu folosesc un solutie ieftina din Selgros la bidon de 5 litri.Deocamdata nu am avut nici un fel de problema.

Comment

• Poate a fost cald si s-a uscat lichidul pe masina nu vad cum sa atace vopseaua mai duluatil si voi cu apa ca nu are nimica asa fac eu si nu am probleme !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google