Zgarieturi mai mari sau mai mici...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Marius_N
    arata bine sa stii :p

ai avut accident cu ea?

ms, nu am avut accident am prins o furtuna de nisip si s-au matuit mai rau halogenele, farurile mai putin dar dak am avut ocazia sa le schimb, le-am tot schimbat.
    Renault Scenic II
    Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

Au,iarashi pozele astea unde ti s-a terminat bateria la camera din cate imi amintesc
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

e aceeasi poza... e din vara poza... nu prea i-am mai facut ca n-am spalat-o de atunci). glumeam...... Pentru zgarieturi mergeti la polish cu ea si se scot zgarieturile destul de bine.Si eu am fost odata desi n-am spalat-o cu peria niciodata.
        Renault Scenic II
        Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

@bogo4all: Daca o vedeam pe strada puteam sa jur ca e Prestige. :p
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Da..intr`adevar,de cand se vinde prestige gri perla?Sau pe noile masini..in caz ca n`ai stiut..nu mai exista culoarea
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Da, stiu, dar daca te uiti de la distanta se poate confunda cu gri platine. :p

Comment

bah ce nume au astia de la dacia la culori...te doare capul

Comment

Salut baieti. Acum vreo 2 sapt parcasem masina langa o bordura care avea pe margine stalpi din aceea mici. Am deschis portiera, am intrat in masina, dar nu am bagat de seaama ca usa se indreapta spre stalpii aceia. Dintr-o data s-a auzit un ditamai POC. Initial am crezut ca s-a luat vopseaua pe o portiune destul de mare (am albastru mineral) iar cand m-am uitat am vazut ca de fapt se luase intr-adevar vopseaua dar pe o portiune mica de numai ( sa nu radeti) jumate de cm , adica practic un punct. Se vede alb dar nu stiu ce sa fac. Sa o las asa sau sa vopsesc punctul acela. Dar si daca il vopsesc nu cred ca gasesc spray culoarea asta iar daca ma duc in service poate rad aia de mine. Voi ce ziceti?

Comment

Eu zic sa-l lasi asa, cu spray iese naspa, poate cu un marker la culoare daca se gaseste.

Comment

Daca e de vopsit...cred ca ar trebui sa iti vopseasca vreo jumate din usa...ca sa iasa frumos si sa nu se observe.Cu spray mai rau faci...las-o asa...si eu am avut ,sarise vopseaua de pe usa...am lasat-o pana am schimbat usa

Comment

Banuiesc ca nu ai schimbat usa de la o zgaraietura...Oricum nici nu se observa, chiar si de aproape zici ca e urma de praf. Mie imi era de rugina , daca de la un punct asa mic poate sa inceapa

Comment

Nu de la zgarietura A dat un cretin cu spatele...si nu a vazut masina ca era in spatele lui...era prea mica

Comment

Eu zic sa astepti pana intra unu in usa.

Comment

Doamne Fereste!

Comment

parerea mea e ca nu merita sa faci nimic, mai ales sa o dai cu spray, care mai mult ca sigur nu o sa-ti iasa cum trebuie. Dak chiar te deranjeaza du-te la service si te rezolva baietii.Eu am avut o indoitura buna la portbagaj care imi statea in gat de fiecare data ce o vedeam, am avut rabdare si cand am bagat-o in service am remediat si indoitura ;).
                                Renault Scenic II
                                Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google