Rugina sigur nu o sa apara, si eu am o indoitura in usa si nu a aparut rugina.
Zgarieturi mai mari sau mai mici...
Collapse
X
-
-
Salut forumistilor.E primul meu post.!Cat despre zgarieturi m-am ales si eu cu una la spalatorie!E pe capota motorului!E de vreo 2 cm..dar doar intr-o parte mai adanca unde se vede alb..!Nici nu o observasem dupa pentru ca e gri perla!Nu prea ma deranjeaza pentru ca nu se observa decat daca te uiti atent!Dar intrebarea mea este poate sa rugineasca?
Comment
-
Bun venit pe forum!
Faza este ca pe gri perla...poate ai avut-o mai demult...si abia cand ai spalat masina ai observat-o.Asa patesc si eu,dupa ce spal masina...le observ...pana atunci nu se vede nimic.Daca nu e adanca...adica doar stratul de vopsea sa fie luat nu e problema de rugina...eventual ataseaza si tu niste poze sa vedem.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Inainte de vopsit daca nu gresesc se aplica un strat de protectie ca sa prinda mai bine vopseauaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Da, parca asa se numeste.
Comment
-
Nu e mai bun decat cel al celor din service Dacia. Eu de acolo am o sticluta.
Comment
-
Din magazinul de piese de acolo sau de unde?
Comment
-
Da, si eu la fel, de la Dacoserv, de la un vopsitor. Ma gandeam ca exista si in magazin, desi eu n-am vazut. Merci.
Comment
Comment