@juann: Incearca sa folosesti lichid JetX sau de la dealer.
Zgarieturi mai mari sau mai mici...
Collapse
X
-
-
@andrei mi-am cumparat astazi de la carrefour JetXpert Estival cu Teflon solutie produsa tot de o firma ROMTEC SA de la noi din Iasi. Am vazut pe ambalaj ca acest JETX nu depune calcar si nu pateaza!!!!. Oricum astept sa se termine vechea solutie de iarma si inlocuiesc cu asta noua sa vad cum se comporta.
Vad ca au si magazin propriu in Iasi, am sa trec saptamina viitoare sa va spun cu e.
Pina acum foloseam lichid de parbriz din asta si mi-a facut bucuria; daca stau bine si ma gindesc ar trebui sa iau de git firma producatoare mai ales ca tot din iasi eLast edited by juann; 5 April 2009, 19:03.
Comment
-
Acest "minunat" Jetix mi-a infundat cu teflon atat mie cat si unui prieten cu laguna 2 duzele de stropitoare!Mai bine cumpara-ti lame AeroTwin si foloseste o solutie normala pentru parbriz, nu ieftina, dar produsa de un concern mare, vezi OMV etc. Cand faci socoteala finala o sa vezi ca ai castigat!
O solutie ieftina mi-a crapat capetele la furtunase la un clio 3 de numai 2 luni.Last edited by detail; 5 April 2009, 23:33.
Comment
-
Se gaseste JetX si fara teflon.
Cat despre cel mai recomandat lichid de spalare parbriz, eu merg pe cel de la dealer, e foarte bun, nu lasa urme, nu infunda duze si nu are alcool metilic.
Comment
Comment