Zgarieturi mai mari sau mai mici...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Doua intrebari: nu merge si tigare nefumata?
    Intrebarea nu e la misto, am vazut ca se accentueaza ca trebubuie sa fie fumata.
    Polish-ul de pe plastic cu ce se sterge ? Benzina, spirt, altele?
    N-am fost atent si am mazgalit.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

1. Nu merge, trebuie sa fie tigarea goala pe dinauntru, deci trebuie sa fie fumata.
      2. Nu prea se ia polishul de pe plastic, asa ramane, se albeste zona respectiva si nu mai ai ce sa-i faci. Poate o solutie de lustruit plastic, care se da pe bare sa mai faca ceva, desi nu cred.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

S-a albastrit nu s-a albit ca am folosit polish de culoare albastra(pentru culori albastre).
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Nu e adevarat iti trebuie doar filtrul tigarii,citeste pe tubul polishului ce trebuie sa folosesti pentru a sterge urmele ,trebuie neaparat sa scrie ,alta data foloseste scoci de hirtie pentru a izola partile ce nu trebuie polishate!
          Daca iti lipseste indeminarea incearca intii pe un hirb de masina ,sau o tabla vopsita!

Comment

Initial am dat foarte putin si am vazut ca dupa ce dau cu carpa s-a sters si nu am mai tinut cont . Era si cam pe inserat, nu am fost atent si asta e.
            Sfatul e bun doar in teorie, de unde naiba gasesc un harb albastru? Tot e bine ca nu i-am mazgalit si Loganul lu cumnatu-meu (albastru mineral) ca m-am zgarcit si nu i-am dat(ce-i drept este si foarte nou).
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by Rocri
              S-a albastrit nu s-a albit ca am folosit polish de culoare albastra.
              Ma rog, eu am zis in general, pentru polish-urile albe. Oricum polishul asta albastru nu e prea bun, mai bine luai unul universal.

Comment

Mie-mi spui. Si cam scump(44 de lei cutia pentru 3 folosiri) si prost ca naiba. Dar in ziua aia nu am gasit altceva. Macar sper ca daca-i prost se i-a de pe plastic.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Tot cautand solutii pt. reparat zgarieturi mai mari sau mai mici, iata ce am gasit :http://www.askmen.ro/Repara_zgarietu...623-l1-p4.html

Comment

Interesant filmuletul.

Comment

da'creioanele alea speciale care sunt in ton cu culoarea masinii sunt bune de ceva?.....io mi-am gasit masina zgariata pe portbagaj...poate oi fi luat locul cuiva........dar se practica alte metode decat zgarierea masinii.....in sfarsit ...sunt bune de ceva creioanele alea?

Comment

si eu sunt curios cum sunt acele creioane cu vopsea ... mi`am pus door security ( ornamente bagate`n portiere pt a nu atinge usile) si cand le`am dat jos am constatat cu tristete ca mi s`a dus vopseaua in unele locuri..deci? astept si eu niste pareri de la cunoscatori.
                        numai bine

Comment

eu am folosti asa ceva la capota si nu am rezolvat problema , ori ciobitura dupa capota era prea mare ori nu am aplicat corect

sigpic

Comment

deci sa`nteleg ca nu`i asa bun? sau...?? si o alta solutie in afara de revopsire care ar putea fi ??

Comment

Originally posted by misha View Post
                              da'creioanele alea speciale care sunt in ton cu culoarea masinii sunt bune de ceva?
                              Sunt foarte bune daca stii cum sa dai si cat sa dai. Dupa care ar fi bine niste polish pe zona respectiva si iese ca noua.

Originally posted by andrrei_ro View Post
                              si eu sunt curios cum sunt acele creioane cu vopsea
                              Vezi raspunsul de mai sus.

Comment

andrei trebuie dat cu ceva in locul unde se aplica?(vreo solutie ceva) asta inainte de a folosi acea carioca cu vopsea

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google