If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ti-au rupt si soclul antenei? Daca nu, antena intra prin infiletare, daca ti-au stricat soclul trebuie sa te uiti sub tapiteria plafonului si vei intelege ce sa faci.
salutare
tocmai mi-au furat antena si mi-am cumparat separat soclu si antena!
cum se monteaza?!, daca a mai avut cineva experienta asta
multumesc
Se da jos prin declipsare lampa din plafoniera cu o surubelnita mica si se lasa sa atirne in mufa de la bec apoi cu o cheie fixa de 8 se slabeste piulita.Banuiesc ca ti-au furat numai antena si sa rupt opritorul din plastic al soclului.Nu-i greu de scos.Bafta!
din cate stiu eu nu este suficient sa dai doar plafoniera jos ca sa desfaci soclu pt ca nu corespunde gaura plafonierei cu piulita soclului ; trebuiesc desfacute si parasolarele si partea din fata a plafonului ca sa ai acces la piulita soclului ...e complicat mai ales cu plasticele de la parasolare cele din interior ; cauta aici mai multe info : http://www.tutorialelogan.ro/
Mie mi au furat antena si s a rupt si soclul. problema e ca in momentul in care a tras de antena a infundat si putin tabla. Imi e teama sa nu intre apa pe acolo sau sa trebuiasca indreptata cu kit. avand invedere ca e doar usor infundata, poate merge impinsa de jos in sus fara alte probleme. Ati intalnit problema cu tabla infundata?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment