Originally posted by dominum
View Post
Ce Mi S-a Intamplat !!!
Collapse
X
-
Am zis nu am zis, nu trebuia sa se intample asta. Nu am dat o caruta de bani pe o masina care sa se dezintegreze pe zi ce trece. Parca este facuta din plastilina. Marca Dacia se ghideaza dupa - ieftin dar si prost. Tampit am fost ca am cumparat asa ceva cand toti imi spuneau ca fac o greseala, dar na, asta este. Alta data sa imi fie invatatura de minteHouse is in the house
Comment
-
vad ca unii aici incearca sa salveze onoarea marcii, facandu te sa crezi ca de fapt nu e nimic ...degeaba, e incredibil de proasta la tabla si n ai cum sa contesti asta..asta e unul din multele defecte ale caroseriilor care apar la dacia si din pacate ai fost ghinion sa fie la tine...motor fiabil, interior bun pentru pretu ei, da tabla praf..asta e adevarul, incredibil de proasta fata de multe alte masini chiar mai vechi...si nu stiu ce vorbiti voi ca a dat cu lac, ca albu nu are lac, e vopsea cu intaritor...tocmai d aia patesti astea cu rugina.sigpic
Comment
-
Dominum si ce altceva iti cumparai la banii astia? Spark , C3 sau Accent , sa fim seriosi!! adunand insusiri si defecte si facand o medie raportata la pret masina e foarte buna. Si tenzinta zilelor noastre e ca masina e un bun de "consum" o tii maxim 8 ani (daca nu ma insel) cat zice ca e durata medie de viata! Doar nu vrei sa iesi la pensie in loganul de 20-30 de ani !?Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
Si ce te faci cu cei care au cumparat masina cu credit pe 10 ani, o vinzi la opt ani? Adica o platesti dublu la pretul de catalog si apoi o vinzi la 3000 de euro sa-ti iei alta tot pe credit pe zece ani , nu tine treba cu bun de larg consum.
Uite loc unde a aparut rugina dupa doi ani , in loc sa puna autocolantul acela idiot la praguri , care oricum nu il calci niciodata mai bine il punea pe stalpul usii spate acolo unde freaca chederul si unde robotul de vopsire cred ca a obosit.
Scuzati calitatea pozelor dar e facuta cu un telefon mobil.
Comment
-
Originally posted by xxxgeoxxx View Postvad ca unii aici incearca sa salveze onoarea marcii, facandu te sa crezi ca de fapt nu e nimic ...degeaba, e incredibil de proasta la tabla si n ai cum sa contesti asta..asta e unul din multele defecte ale caroseriilor care apar la dacia si din pacate ai fost ghinion sa fie la tine...motor fiabil, interior bun pentru pretu ei, da tabla praf..asta e adevarul, incredibil de proasta fata de multe alte masini chiar mai vechi...si nu stiu ce vorbiti voi ca a dat cu lac, ca albu nu are lac, e vopsea cu intaritor...tocmai d aia patesti astea cu rugina.
Originally posted by EUGEN2008 View PostDominum si ce altceva iti cumparai la banii astia? Spark , C3 sau Accent , sa fim seriosi!! adunand insusiri si defecte si facand o medie raportata la pret masina e foarte buna. Si tenzinta zilelor noastre e ca masina e un bun de "consum" o tii maxim 8 ani (daca nu ma insel) cat zice ca e durata medie de viata! Doar nu vrei sa iesi la pensie in loganul de 20-30 de ani !?House is in the house
Comment
-
Suna la VC,sigur vei cade la o intelegere care sa iti convina.Le explici toata problema,le spui si ca pana nu ai vorbit cu directorul si-au batut joc de masina.
Ai toate motivele sa fii nervos,dar nu trebuie pentru ca sigur se va rezolva.Bafta.
Comment
-
si cu VC sa rezolve ce? VC nu e tot a lu' Dacia? Daca ai de la Dacia au aprobat retusuri atunci VC ce sa mai faca? Doar sa se asigure ca se face lucrarea. Cu sau fara ei retusul tot retus e ! E ca atunci cand ii sare nevestei oja de pe o unghie si mai da putin cu pensula pe acolo , unghia aia n-o sa fie ca celelalte 9Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
Ai de la dealer nu-s aia de la Dacia, sunt o societate comerciala ce reprezinta interesele Dacia pe o zona. De aia suna cineva de la Dacia dupa o vizita la service la dealer , sa te intrebe daca esti multumit. Un dealer care nu face treaba buna ar trebui sa nu mai fie dealer peste o perioada, daca isi face de cap. Dar cum suntem in Romania, asta nu se intampla, dar daca romanii ar fi asa procesomani in domeniul auto ca in cazul terenurilor si mostenirilor, cred ca Dacia ar avea de platit despagubiri mari. Si atunci ar selecta dealerii in fiecare an.
Deci suna la VC, da cate un mail la fiecare ora, sa vezi ca o sa le captezi atentia. Si refuza retusul, cere o revopsire in conditii de fabrica. Daca vor, sa-ti duca masina la Mioveni si sa o faca precum una noua, ca doar e relativ noua.
Bafta.
Comment
-
Nasol ce ai patit. Sa nu mai calci in viata ta pe la Redac, unde sunt toti inginerii lu' Peste Prajit. Si eu sunt patit, dar cu alte probleme. Si tot la Redac Craiova.Last edited by aggressive; 30 July 2010, 11:06.
Comment
-
Am fost de dimineata sa imi iau masina. Am ajuns acolo, m-am uitat sa vad ce au facut. La luneta spate - santul acela de scurge al apei este facut bine, usile spate(au fost date jos) facute si ele iar la aripi nu prea sunt multumit dar macar nu mai este rugina. Oricum o sa dau telefon la VC sa le spun ca au vrut sa imi dea masina nefacuta. Asta este Romania, asta este tara in care traim.
@aggressive - Daca zici sa nu ma mai duc la RE(tardati)DAC , atunci unde ??? La automotor am auzit ca este mai rau.... Oricum m-am ars cu loganulHouse is in the house
Comment
-
Salut
Nu poti fi suparat pe Dacia ca ti s-a intamplat tie sa ai cateva pete de rugina dupa un an si ceva de cand l-ai cumparat. Este o masina "low cost" se intampla ca si la vopsea sa fie probleme de calitate. S-au dat peste 1.250.000 de logan, nu numai tu ai avut probleme. Nici robotii nus perfecti. Asta e. se repara.
In schimb calitatea proasta a reparatie de la reprezentanta oficiala dacia, este o problema. Cred ca daca ai fi vorbit frumos, ai fi rezolvat mai repede si mai elegant treaba.
Nu trebuie sa ii iei la raspundere pe cei din service pt. ca ti-a iesit rugina in unele locuri, nu-s ei de vina!!! Cu toate ca ai (am dat toti) dat multi bani pe masina, nu este perfecta, dar ti se ofera garantie pe ea si se rezolva problema. Garantia presupune rezolvarea problemei (reparatie) intr-un fel sau altul si nu doar schimbarea produsului!!!
Daca nu esti multumit de calitatea serviciilor oferite de service, fa reclamatii.
Eu asa gandesc.Last edited by DaniD; 30 July 2010, 13:00.
Comment
-
Originally posted by DaniD View PostSalut
Nu poti fi suparat pe Dacia ca ti s-a intamplat tie sa ai cateva pete de rugina dupa un an si ceva de cand l-ai cumparat. Este o masina "low cost" se intampla ca si la vopsea sa fie probleme de calitate. S-au dat peste 1.250.000 de logan, nu numai tu ai avut probleme. Nici robotii nus perfecti. Asta e. se repara.
In schimb calitatea proasta a reparatie de la reprezentanta oficiala dacia, este o problema. Cred ca daca ai fi vorbit frumos, ai fi rezolvat mai repede si mai elegant treaba.
Nu trebuie sa ii iei la raspundere pe cei din service pt. ca ti-a iesit rugina in unele locuri, nu-s ei de vina!!! Cu toate ca ai (am dat toti) dat multi bani pe masina, nu este perfecta, dar ti se ofera garantie pe ea si se rezolva problema. Garantia presupune rezolvarea problemei (reparatie) intr-un fel sau altul si nu doar schimbarea produsului!!!
Daca nu esti multumit de calitatea serviciilor oferite de service, fa reclamatii.
Eu asa gandesc.
Comment
-
Aproape toata lumea vorbeste discutii...
Tabla e proasta si foarte proasta la Dacia, desi furnizorul este acelasi si pentru alte marci si livreaza aceeasi tabla...
S-a cojit lacul si vopseua era neagra pe masina alba...dar nu era apret, era baza...
Si e atat de proasta masina incat s-au vandut peste 1 kk de din gama...si a iesit pe locul 3 ca fiabilitate in Germania...
Ma opresc aici, plec in concediu cu "rabla" mea de logan din 2007...
Comment
Comment