Garantie la caroserie logan fabricat in 2006

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Garantie la caroserie logan fabricat in 2006

Sunt detinatorul unui Logan de 1,4 fabricat in 2006.
    Au si inceput problemele la caroserie mi-a cazut vopseaua si a aparut rugina.
    Cei de la Dacia -service au spus ca nu poate sa o repare in garantie intruct tabla este galvanizata si nu intra in programul de reparatie gratuita cu toate ca garantia caroseiei este de 6 ani.
    A mai patit cineva asa ceva ?
    Atasez si fotogtafii.
    Attached Files

salut da am patit si eu la fel dar la mine a aparut doar in dungile aripilor acolo unde trebuiau puse aparatorile cu service nu am rezolvat nimic asa ca am achizitionat aparatori dealea pentru aripi si urmeaza sa le montez dar voi pune sub ele putina vaselina pentru a nu se extinde rugina

Comment

voaidas...ai toate reviziile la zi intr-un service autorizat Dacia?Daca da mergi la service si solicita sa iti fie facute poze pentru a fi trimise la fabrica...si ...acele urme de rugina nu par "proaspete"...sunt mai de mult acolo...ai fost la service cand a aparut prima urma de rugina?

BOGDANEL88...daca vei pune sub acele aparatori vaselina nu vei face nimic bun...protectiile se prind cu banda dubluadeziva si suruburi pe aripa...asa ca...curata si scapa de rugina,revopseste si monteaza protectiile...altfel nu faci decat mai rau decat e acum.
      sigpic

Comment

Parca loganurile pina in 2006 au fost rechemate in service pt un tratament anticoroziv si montarea protectiilor la aripi. Stiu pe cineva caruia i-au revopsit pasajele de la aripi pt ca avea inceput de rugina, totul gratuit de la Dacia. Deci nu stiu acuma ce mai poti rezolva cu garantia daca nu te-ai dus la timp la service.

Comment

matusa(an fabricatie 2005) mea a patit la fel cu rugina, aparuse pe buza aripilor spate si in interiorul portbagajului, au fost remediate zonele cu problema + atasat protectii aripi in AG la reprezentanta fara nici un fel de comentariu din partea celor de acolo.

si la mine mi-a sarit vopseaua la colturile ambelor praguri dar nu si stratul acela de grund, deci inca nu am deloc rugina. Ce ma sfatuiti sa fac??? o sa revin cu cateva poze sa se vada mai exact.(app. e doar din 2008 masina)

Comment

Salut vopseaua de la Logan este foarte proasta mie mi-a carpat de la un amarat de gainat.
            Cat despre tine eu te sfatuiesc sa te duci la reprezentanta si daca incearca sa se scoata nevinovati nu te lasa indublecat (sunt jegosi scuze de ex dar merita)
            PS:Ai cumva distantiere la roti?
            sigpic

Comment

exact ca @voaidas@ am patit si eu, ca in prima poza. AM fost la reprezentanta, au facut poze, au trimis la fabrica si rspunsul este: nu face obiectul garantiei. Vopseaua a sarit din cauza unor factori externi. Acum sa vad daca o pot face pe Casco.

Comment

Mda, rugina la dacie...ar trebui sa fie lege in constitutie, nu caterinca d'aia scrisa pe foaie si numita fraudulos Garantie si care de fapt, in halu' in care pune dacia problema nu acopera nimic, decat pe ei.
                Am fost si eu vara asta sa-mi "incerc norocul" la service, legat de niste pucte de rugina destule la numar, la portbagaj si plafon.
                Se uita nenea de la garantii la mine ca muta la p...
                Nu intelegea cum adica sa rugineasca loganu si astea...
                Intr-un final mi-a cerut toate hartiile posibile gen revizii alea alea, pe care le aveam la mine, ca venisem pregatit si a luat o camera foto si mi-a facut niste poze la masina si a zis sa astept ca le trimite la dacia la analiza...
                Logic ca am asteptat ca ultimu' nenorocit in soare cam vreo 40 minute pana a venit raspunsul de la dacia, de parca ar fi venit isus pe pamant si la fel de logic ca a fost negativ.
                Citez din ce mi-a scris meseriasul pe carnetul de intretinere :

1-6.whty8/08.06.2010
                Puncte de rugina la capota spate si plafon coapte de AGRESIUNI EXTERNE (?!?). Incidentul (auzi incidentul...) nu se...(aici nu inteleg ce scrie) in tg, deoarece nu se...(iar nu inteleg ce scrie) in garantie, deoarece (oaaa, cati deoarece...deja e tripla negatie...) nu este defect de fabricatie (evident, cum sa fie...).
                Mi s-a facut sila, am borat si am plecat acasa, ce mai era de facut ?
                Keyboard error or no keyboard present.
                Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

Trebuia sa iei si un metoclopramid sa nu mai borasti pe drum
                  Nu mai este de facut nimic...sau daca mai faci ceva o sa fie tot timp pierdut.O consolare ar merge...
                  Poate daca le atrageai atentia la primele semne vizibile de rugina,altceva acum nu cred ca se mai poate face decat reparatie pe banii tai sau intr-un caz fericit pe casco...daca ai grija bineinteles de zonele cu rugina...cu un obiect dur ceva
                  P.S.Oricum faptul ca nu ai protectii la aripi...e un lucru rau pentru tine,un lucru bun pentru ei...
                  Last edited by viorelu; 9 October 2010, 18:11.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google