Holsurub In Roata Rasumfla F,f, Putin Ar Trebui Sa Ma Duc La Vulcanizare..?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Holsurub In Roata Rasumfla F,f, Putin Ar Trebui Sa Ma Duc La Vulcanizare..?

sambata am vazut un holsurub in roata, am fost la vulcanizarea de pe banu manta..aceea de pe colt..baiatu a scos ala era mic...a turnat niste apa si a zis ca nu a patruns..acasa m-am uitat si eu ..si am vazut ca face o bula mica de aer..intreabarea e ..dupa ce am citit pe aici cu snurul...ar trebui sa ma duc..sa pun .sau sa o mai las sa vad ce se intampla..???? tinand cont ca aia largesc si mai mult..
    sandero 1.4 owner

Unui cunoscut ii pierdea aer un cauciuc, trebuia sa-i refaca presiunea cam la o saptamana iar la vulcanizare nu vedeau pe unde pierde. I-am cumpar un spray cu spuma pentru reparat pene si nu a mai avut probleme de atunci, recomand, i-si face treaba! Nici snurul nu este rau, duci de viata cauciucul si nu ai probleme cu snurul.

Comment

dupa spray a bagat aer..???
      sandero 1.4 owner

Comment

esti tare...eu zic sa nu te duci!
        iti este mai usor sa verifici zilnic, eventual sa umfli, decat sa repari "buba"? dar cum vrei tu...
        sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

o sa ma duc pana la urma..da; vazand cum lucreaza astia prin vulcanizari..mie sa nu ma trezesc cu un "buboi"...
          sandero 1.4 owner

Comment

chitziman eu in locul tau m-as duce si as face-o...sa nu te trezesti cu masina pe pana cand iti e lumea mai draga...o urgenta...o deplasare in concediu cu portbagajul plin...sa vezi atunci distractie.Mergi si baga-i snur.
            Nu ai cu ce buboi sa te trezesti...stai linistit...
            sigpic

Comment

daca pui un snur nu se intampla absolut nimic! Apoi...mai poate interveni ce spune ValeriuCiprian! atunci sa vezi...
              sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Sau un petic rece...e si mai sigur cu ala.
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

mda...pe aia cu concediu ai nimerit-o chiar tre sa plec pe 15..
                  sandero 1.4 owner

Comment

@dark, daca-i pune petec rece inseamna ca da pneul jos si trebuie reechilibrat apoi, mai bine snur, nu am intalnit pe nimeni sa aiba probleme dupa asemenea operatie.

Comment

Snurul se pune si cu roata pe masina...parca 7 sau 8 lei am dat eu pe un snur...oricum pana in 10...si cum bine spui ca pleci in concediu...daca faci pana trebuie sa dai tot din portbagaj jos sa scoti rezerva...si parca nu e asa placut.
                      sigpic

Comment

ei nu ..ca nu dau nimic jos...ca e sub masina ...am sandel. mie sa nu faca ala drq ditamai gauroiu..degeaba.. in fine..o mai las 1-2 zile si ma duc..pana la urma..
                        sandero 1.4 owner

Comment

Da...acum am vazut semnatura ta...oricum sa pierzi juma de ora pe marginea drumului pe caldura de foc nu e tocmai bine.
                          sigpic

Comment

@chitziman dumneata de cand ai permis? Ai mai facut vreo pana pana acum? Soferia include inevitabil si vizita pe la vulcanizare, daca nu esti de acord cumpara-ti cauciuc nou si termini filozofia.

Comment

de aia ma stresez...ca e prima.....oricum topic closed..am inteles ideea
                              sandero 1.4 owner

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google