Eu pentru asa ceva mi-am deschis dosar de duna si miercuri duc masina in service , am casco la ASIBAN mai nou Grupama , e a 2-a oara cand apelez la casco. Credit BRD n-am fransiza .
Lovituri Cat De Cat Usoare:(Apelam La CASCO?
Collapse
X
-
ideea e ca daca tot platesti casco macar sa apelezi la el in caz de ceva, ca altfel platesti si rata la casco si mici retusuri cum face autorul threatului. Eu zic ori - ori: ori iti faci casco si profiti de el ori nu si atunci conduci mai prudent, parchezi mai atent si platesti in caz ca vrei sa fie mereu impecabila. ca daca te gandesti cat platesti la casco ala si dupa 7 ani sa fim sinceri...tot o buda de masina ajunge ca va fi matuita toata si zgariata si plina de infundaturi de la portiere si carucioare de cumparaturi prin supermarketuri din cauza ca le-ai tot lasat sa se adune sau le-ai retusat prin te miri ce service-uri de cartier. Si sa nu zica vreunul ca plateste casco fiindca il forteaza banca din cauza ca e luata in leasing sau credit auto!!! Ca avea fiecare de unde alege, exista si credit de nevoi personale la care nu te obliga nimeni la casco (aproape 2000 euro in 7 ani) si RCA dublu in cazul leasingului (adica inca vreo 500 euro in plus) si sa fim seriosi de 2500 de euro platiti in plus repari si o dauna totala daca iti prinzi mintea. Asteptam cu nerabdare impresia sincera la ridicarea masinii!Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
Ceva poze ce trasai acum.Vad ca imi disparu muchia .
Sa vad maine atent.Intr-un fel regret dar na' daca esti prost esti prost pana la capat.Daca se dovedeste a fi de mantuiala nu prea mai am ce-i facesigpic
!
Comment
-
Originally posted by EUGEN2008 View Postideea e ca daca tot platesti casco macar sa apelezi la el in caz de ceva, ca altfel platesti si rata la casco si mici retusuri cum face autorul threatului. Eu zic ori - ori: ori iti faci casco si profiti de el ori nu si atunci conduci mai prudent, parchezi mai atent si platesti in caz ca vrei sa fie mereu impecabila. ca daca te gandesti cat platesti la casco ala si dupa 7 ani sa fim sinceri...tot o buda de masina ajunge ca va fi matuita toata si zgariata si plina de infundaturi de la portiere si carucioare de cumparaturi prin supermarketuri din cauza ca le-ai tot lasat sa se adune sau le-ai retusat prin te miri ce service-uri de cartier. Si sa nu zica vreunul ca plateste casco fiindca il forteaza banca din cauza ca e luata in leasing sau credit auto!!! Ca avea fiecare de unde alege, exista si credit de nevoi personale la care nu te obliga nimeni la casco (aproape 2000 euro in 7 ani) si RCA dublu in cazul leasingului (adica inca vreo 500 euro in plus) si sa fim seriosi de 2500 de euro platiti in plus repari si o dauna totala daca iti prinzi mintea. Asteptam cu nerabdare impresia sincera la ridicarea masinii!
Eu in prima faza am zis s-o fac pe mana mea , dar cand am vazut la un service ca ma costa in jur de 2 mil am zis ca nu merita ca daia platesc casco , singura chestie care ma dadea inapoi cu casco e ca dureaza actele mai mult decat reparatia , dar na asta e. Pana acum Grupama(Asiban) nu m-au dezamagit sa speram ca nici de data asta.
Comment
-
Comment
Comment