Lovituri Cat De Cat Usoare:(Apelam La CASCO?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu cred ca pt mine .
    Acu ce sa fac,asta e.Kitu e la suprafata subtire pt asa zisa nivelare
    sigpic
    !

Comment

Eu din poze am impresia ca nici macar nu e perfect dreapta suprafata.... parca au pus chit "cit cuprinde" si au vopsit-o cu spary-ul. Oricum fii multumit ca nu ai dat bani multi. Eu zi sa o lasi asa si daca o sa ai probleme in viitor dute la reprezentanta fa-o pe casco.

Comment

Nu e dreapta,de aproape se observa.Kit nu e mult,am ciocanit in locul problema si mai in fata si e acelasi sunet.Sau incerc cu magnet.Cu spray nu e ca am luat vopsea,intaritor,lac etc.De vopsit nu am ce zice,mi-a facut si bara fata ca era plina de zgarieturi.

Dar o nelamurire am...daca am probleme cu ea,sau daca Doamne fereste e lovita in acelasi loc,casco se mai baga? avand in vedere ca zona a fost reparata inainte.

Mai trag si maine niste poze.
        sigpic
        !

Comment

Pune poze.... pe casco se poate face indiferent ca a mai fost lovita si indreptata inainte; oricum daca o strici intr-o bordura in acelasi loc o sa sara tot chitul. Dar stau si ma intreb tu daca ai vazut acolo ca nu e dreapta si au facut treaba de mintuiala de ce ai platit lucrarea; trebuia sa te uiti acolo si sa te certi cu ei.

Eu sunt curios daca la spalatorie nu o sa-ti sara vopseaua in zona aia de la jet!!

Comment

Aoleo tu ma sperii ,poate maine sau poimaine imi calc pe inima si o duc la spalatorie .
            Ce sa ma mai cert daca vinovatul principal sunt eu ca am dus-o acolo de prima data.
            Tu la cine ai casco?Tare mi-e frica (,) ca o sa fie problema cu reparatia asta in caz de ceva
            sigpic
            !

Comment

Eu am casco la omniasig si odata mi-am deschis dosar ca am gasit-o zigiriata pe spoiler..... revopsirea la dealer a costat cam 800 ron dar nu au comnetat nimic cei de la casco.

Comment

Originally posted by vdmihai View Post
                Aoleo tu ma sperii ,poate maine sau poimaine imi calc pe inima si o duc la spalatorie .
                Ce sa ma mai cert daca vinovatul principal sunt eu ca am dus-o acolo de prima data.
                Tu la cine ai casco?Tare mi-e frica (,) ca o sa fie problema cu reparatia asta in caz de ceva
                Cum dau indreptat tabla?(rugina o sa plece din interior)
                AC/DC- RIDE ON

Comment

Originally posted by vdmihai View Post
                  Bafta .
                  La mine se observa ca e marlanita
                  Pareri?
                  la mine se observa ca e marlanita esti tare frate,sa cad jos de ras cand am citit loool

Comment

Din pacate eu n-am reusit sa iau masina , nu au dat acceptul de plata astia de la Grupama au zis ca inspectorul care da acceptul a avut o problema si a trebuit sa se opereze , dar luni vine cineva si face treaba lui. Am reusit sa iau de la Automar( service unde am dus-o) devizul de reparatie. Cost total : 745.23 lei

poze cu masina lovita si devizul
                    Attached Files

Comment

Bine ca macar ai reusit.
                      Pana una alta am dat iar in ghinion.
                      Aproape de intrare in Gaesti unu cu bmw a venit tare in spate,a dat intr-un 407,si ala poc in mine,noi fiind in coloana.Bara spate e dusa,portbagajul nu se mai inchide o sa pun poze si cu a mea.
                      Am luat asigurarea aluia cu bmw sa vedem ce oi rezolva
                      Attached Files
                      sigpic
                      !

Comment

acum 5 ani si ceva am patit ceva asemanator numai ca eu eram in locul 407-lui.

cel care a intrat in mine mi-a dat asigurarea , dar numai pt fundul masinii , iar eu am dat asigurarea celui din fata. ca n-am pastrat distanta cica ... botul l-am reparat din banii mei

in cazul tau cel cu 407-le sa-ti dea asigurarea. daca n-are casco e aiurea rau de el.

nu bag mana in foc ca acum e la fel (cam aberant) , dar sa stii de unde sa-l iei si pe ala cu 407-le si asteptam vesti...

PS: din poza zici ca 407-le n-are nimic la bot
                        Last edited by Costi-bc; 4 September 2010, 16:39.
                        o/____\o
                        (i)
                        .........

Comment

Nu avea cine stie ce,putin zgariata si indoita.Oricum de el e nasol,masina era pe italia,asigurarea la fel,ei venisera aici in vacanta.
                          La prima vedere nici eu nu as avea cine stie ce,dar s-a impins panoul ala care are incuietoarea la portbagaj sau cum i-o zice si stau cu el legat cu sarma.
                          Inca nu am facut nimic,de abia maine am fost programat la asigurare,va dati seama cat o sa stau cu ea in service. .
                          Daca tot s-a intamplat ma gandesc sa fac si deschiderea la portbagaj din buton,ca m-am saturat sa ma tot plimb cu cheia,dar ce le zic alora?
                          Attached Files
                          Last edited by vdmihai; 8 September 2010, 18:45.
                          sigpic
                          !

Comment

Eu zic sa te duci sa te interesezi la casco , s-o faci pe casco si casco sa-si recupereze bani de la firma de asigurare , scapi mult mai repede

Comment

deci pe rca-ul cui trebuie sa mergi ? sau te duci pe casco ca-i mult mai simplu. ai franciza (o platesti ) ? de pus buton... nu prea ai cum pt ca nu-ti schimba/demonteaza capota spate.

sa-ti dea bani c-o faci in regie proprie ! pt atat te duci in servis ? dai 15 lei la un meserias si da 3 ciocane unde trebuie si e ca noua )
                              Last edited by Costi-bc; 8 September 2010, 21:19.
                              o/____\o
                              (i)
                              .........

Comment

salutare, ca sa nu mai deschid un thread, intreb aici ca, zic eu, are legatura.
                                pe saraca mea masina, am reusit sa-mi fac 2 zgarieturi adanci pe bara din fata, pana la plastic.
                                asigurarea nu e pe numele meu, nici masina evident.sunt pe numele mamei mele, si-as fi vrut s-o fac fara sa afle de treaba asta.
                                pot sa ma duc eu, fara sa o mai implic pe maicamea, la casco?(groupama) sau mai bine o duc la un service s-o vopseasca aia?
                                am inteles, din ce-am mai citit pe cateva threaduri ca trebuie vopsita toata, tratata la cuptor etc.
                                sfaturi, indicatii?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google