La casco nu poti sa mergi decat cu procura,daca masina nu este pe numele tau.Spune-i mamei si mergi la casco,daca nu ai fransiza!!!
Lovituri Cat De Cat Usoare:(Apelam La CASCO?
Collapse
X
-
dupa mai multe pareri, am decis sa fac o "tiganie" momentan, iar mai tarziu sa ma duc cu ea in service.
am atasat si poze cu gafa, poate stie cineva codul de culoare exact, sau chiar recomanda un spray(magazin,firma).
Comment
-
ai ras pe unu in parcare
daca ti-a vazut numarul si reclama la politie e belea! mai bine ii lasi biletel in geam si ii dai asigurarea RCA. nu pierzi nimic , nu iei amenda
singur nu ai ce-i face. cu spray mai rau facisi apoi nu te despagubeste casco. de reparat nu ti-o repara nimeni fara dovada si fara sa fii proprietar nu ai ce cauta la casco.
eu zic sa dai cartile pe fata si sa-i spui mamei... toti suntem soferi si toti gresim. bine ca nu-i mai rau.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
-
Intrebare pentru cei care au apelat la casco Asiban.
Mi-am gasit si eu masina cu stropi de vopsea pe portbagaj si pe spoilerul din spate, pe langa asta mai am o indoitura la prag si pe portbagaj o zgarietura.
Intrebarea este: In cazul meu ca am franciza, se pot face toate odata ? Sau trebuie sa platesc deshiderea de dosar pentru fiecare lucrare in parte?
Comment
-
Elementele ce trebuiesc reparate/revopsite nu sunt rezultatul unui singur eveniment, deci vor fi dosare separate.
Tu potiincerca sa il convingi pe agent, eu am reusit doar sa "leg" intr-un dosar aripa spate +capota portbagaj cu o oglinda lovita pe aceeasi parte insa. Logic se putea intampla asa ceva, in realitate fusesera incidente diferite.Last edited by mr.K; 12 July 2011, 13:57.
Comment
-
Sper sa reusesc sa conving si eu agentul de la asigurari sa deschida un singur dosar, altfel is bun de plata ptr.2 reparatii
Sau imi poate sugera cineva vreo solutie care m-ar ajuta sa scot acei stropi de vopsea de pe portbagaj? Am auzit ca ar merge cu motorina sau cu benzina dar as vrea sa aud parerea cuiva care a incercat acest lucru.
Comment
Comment