Colant Peste Vopsea "nasoala"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Colant Peste Vopsea "nasoala"

salutari, e vorba de o masina veche de vro 30 de ani care are o vopsea omorata rau pe ea, e un gri metalizat in talon si ea s-a inegrit, s-a sgariat de se vede alb...e vai de ea... a stat 5 ani pe tusa !!!

vreau s-o reconditionez pentru ca merge perfect si daca ma vede la itp asa cu ea cred ca imi da foc!

vreau sa ii mai schimb cateva piese de la caroserie (o aripa o usa etc) si pe unde e nevoie cat-o mana de chit slefuita, adusa la "nivel" pregatita pt vopsire.

intrebarea mea e daca colantul (gen negru mat) prinde peste chit sau peste o vopsea care se mai si exfoliaza ici-colo..? daca nu... dati-mi o solutie...ms !

LE: nu am bani de vopsea, o colantare duce la 1000 - 1100 lei maxim...
    http://www.facebook.com/groups/posesoriLogan/

Inainte sa aplici colantul pe masina verifica vopseaua si unde se exfoliaza incearca sa o dai jos, in rest bafta!

Comment

colantarea are o viata scurta, la caldura - frig folia imbatranseste rapid si incepe sa se dezlipeasca pe ici pe colo , dupa un an - doi o sa arate ca o ciocolata ambalata acasa nu ca una invelita de marmota o vopsire fara factura la un garaj de cartier eventual chiar in vopsea pe baza de solvent (si nu vopsea pe baza de apa cu strat protector de lac ) nu sare de 1500 lei , poate chiar mai ieftin.
      Pain brings out the truth in us all...
      ...how much truth can you stand?

Comment

Nu prea iti recomand nici eu sa o infoliezi...Cauta undeva vopsea la culoare cu masina si sunt meseriasi care fac ieftin si bine si nu ma refer la o vopsitorie autorizata. Eu am folie pe capota (negru mat) si dupa 1 an deja a inceput sa crape si sa se exfolieze prin unele locuri. In ce priveste ITP-ul iti recomand sa te duci vinerea dupa ora 13-14 pentru ca atunci riscul de a fi oprita masina pe stand e foarte mic (pont de la un inginer care se ocupa cu ITP). Daca te pricepi si ai cu ce iti recomand sa te apuci chiar tu de treaba pentru ca prima data e mai greu...a doua oara e floare la ureche...
        PS. Am vazut in targul de masini o Dacie vopsita foarte bine dar pe la praguri vopseaua era data pe deasupra noroiului ...
        Succes maxim !
        Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari

Comment

aha..
          ms pt detalii

Comment

Un prieten a infoliat un Q7. Este infoliat de peste 1 an. A trecut si iarna, si nu are nimic. Nu situ ce sa zic.... . Totusi cel mai recomandat este sa o vopsesti.

Comment

masina trebuie slefuita si apoi o mana de fuller pe ea ! altfel nu tine !
              CSH - omu vorbea de o masina veche.....
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Si Kiss'u e infoliat si nu are nimic...http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1886
                P.s: Acum am vazut ca ai postat
                Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata!

Comment

Originally posted by Thejock3r View Post
                  masina trebuie slefuita si apoi o mana de fuller pe ea ! altfel nu tine !
                  CSH - omu vorbea de o masina veche.....
                  Ce culoare a avut masina ta, noua ? .
                  Folia ta nu este cam matta ? La altele era lucioasa folia.
                  Sunt mai multe tipuri de folie ?

Comment

pai el a vrut rosu mat si oricum sunt multe tipuri de folie mate/lucioase diferite culori, cauta pe google "colantare auto" si vei vedea pe diferitele site-uri ale firmelor de colantare informatii pentru ca majoritatea dau asa ceva + poze cu lucrari care le-au facut

Comment

mda am inteles...oricum sa vad, as merge pe colant ca ies mai ieftin ca fuler si slefuit le fac pe gratis..colantu 1000lei aproximativ...

Comment

Despre ce masina e vorba? Hai ca m-ai facut curios.
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by vitriol View Post
                          Despre ce masina e vorba? Hai ca m-ai facut curios.
                          e21 din `82...320...praf la interior si exterior dar motor impecabil...carburatie...electrica ok...

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google