Folie Transparenta Colorata Pe Oglinzi Retrovizoare.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Folie Transparenta Colorata Pe Oglinzi Retrovizoare.

As vrea sa pun pe oglinzile loganului folie transparenta albastru deschis asa cum au destule modele straine si care mi se pare ca face mai "placut" privitul in oglinzi in special can e soare foarte puternic.
    Daca stie careva unde pot gasi acest tip de folie as fi recunoscator pentru ca montajul ar trebui sa fie facil.
    Atasata e o poza cam cu ce as dori sa fac.
    Attached Files
    Last edited by flavinho; 25 August 2010, 15:28. Reason: am atasat o poza pentru exemplificare
    Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

problema e ca acele oglinzi sunt heliomate nu cred ca au folie
    laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Posibil sa fie si heliomate dar cumnatul meu are, de exemplu, un bmw e36 care are folie pe ele...

Comment

Chiar nimeni nu are nici o solutie?

Comment

is oglinzi heliomate acelea ! probabil ai putea sa iei altele de la alta masina si sa mergi la un geamgiu sa ti le taie asemanator cu cele de logan ! alcumva nu cred ! decat daca schimbi toata oglinda .
          sigpic

Comment

Salutare.
            Stimati colegi, inainte de a baga omul in ceata, cititi mai multe despre sticla si oglinda heliomata.
            Ca sa intelegeti voi, in primul rand, uite aici un link:
            http://www.autoproiasi.ro/Oglinda%20heliomatica.htm cu un filmulet.

@flavinho: cauta un atelier mai de Doamne ajuta, care pune folii pe geamuri si care are folii ce pot fi montate si pe exterior. Sau mai ai varianta in care iti cauti tu folia la un magazin de piese auto (tragi o fuga la Timisoara la Ciclop) si ti-o montezi tu, ca nu-i mare filosofie. Problema e ca folia montata pe exterior se deterioreaza si va trebui sa o schimbi periodic.
            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

JREwing merci de lamurire.
              Pe unde e situat Ciclop in Tm?
              Iar referitor la oglinzi heliomate si denumirea ne spune cum "functioneaza":helio=lumina, mat...adica nu mai reflecta atata lumina cand e f puternica inchizandu-se la culoare...sper ca am fost clar...desi nu cred

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google