If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E exact invers...Cu cat indicele ala 0W-5W-10W-15W,,etc,,este mai mic cu atat vascozitatea scade.
Deci 0W este subtire,,5W mai Gros,,10W si mai gros ca 5W si tot asa..
Deci unde ai citit tu este total aiurea si fals...
asa stiam si eu la uleiuri numai ca m-a indus in eroare ce citisem pe acolo , poate am citit eu eronat
In legatura cu tampoanele elastice de la motor - si eu le suspectez , dar daca inceteaza definitiv bataile o las asa, daca revin mergem la nea gigi sa vedem ce zice
Cred ,,de fapt sigur aia sunt niste cretini...cred ca se refera la ulei de gatit Floriol,Bunica,etc..
Uite asa se duce unu care nu stie cu ce se mananca uleiul de motor si i-si baga la motor 40W-50 ...de exemplu la 1.6 16v ....si la 1.5 dci baga 0W-30...=)
Daca tot ai facut poza asta,fa-le reclamatie la opc sau daca te mai duci la ei ia-te de seful de raion ca ai "stricat motorul" datorita indicatiilor proaste date de ei...asa la caterinca si sa te despagubeasca ca sa le vezi apoi fata pe care o fac...Eu unul asa faceam,,,scandal monstru la fata locului
Am ramas chiar uimit cand ma uitam la afirmatiile alea, gandindu-ma daca nu imi mai aduc eu bine aminte , ar merita un topic facut pe baza prostiilor debitate de astia , chiar am drum asta seara p-acolo , il chem pe sefu de raion si ii zic prietene ... m-ai indus in eroare , ai instigat la prostie )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment