am un logan luat la SH si nu stiu daca are kilometrajul dat inapoi. cand l-am luat l-am pus pe tester. tipul de acolo a zis ca nu ar fi, dar nu stiu daca -s auitat sau nu. aveti idee cum as putea afla? am schimbat placute pe fata, mai aveau 7-8 mm, iar cauciucurile KOrmoran, le-am pus de pe fata pe spate. cam atat sunt indicii.
Se Poate Da Kilometrajul Inapoi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
imi imaginez ca se poate da. nu, nu am carte service la ea. cica din greseala. teapa mea. aveti vreo idee cum aflu cati km reali are?
unii zic ca nu ar putea da km inapoi cica doar daca ar schimba bordul, dar ca oricare calc poate sa reseteze calc de bord. am vazut si eu softurile de logan si sunt tare simple. se poate umbla lejer pe elCe noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.
Comment
-
pai chiar conteaza cati are ?
iti zic eu ca o diferenta de 100.000 km in bord o vezi cu ochiul liber dupa uzura. pt 20-50.000 nu se complica nimeni sa dea kilometraju peste cap. nu-i ca la alea de afara care au mers pe autostrazi si au toate 100.000 in bord. acolo e greu sa-ti dai seama daca au 100-200-300 etc
parerea mea e ca cel mai mult la un logan conteaza daca a fost botit (si ce si cum a fost schimbat )o/____\o
(i)
.........
Comment
-
am avut multe discutii pe tema asta cu mulete persoane. roata de rezerva nou nouta din fabrica, pana si cricul era nou si neumblat la el. cauciucurile sin fabrica, placutle le-am schimbat eu la 24.000 km de forma, mai mergeau, doar ce trecusera de martorul de uzura. am fost cu ea cand am luat-o la service sa se uite un mecanic. a zis ca nu-i umblata cu ea, urcat pe elevator si pus tester pe ea. singura problema care ia aparut a fost la doua bujii, spalase tipul motorul si intrase putina apa acolo. in rest multutmit 100%. am facut si off-road cu loganul pe la pestera dambovicioara.
am sa ma mai interesez pe la taximetristi sa vad toate smecheriile cum se poate da kilometraj inapoiCe noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.
Comment
-
folositi si voi functia Cauta in acest Thread, s-a rasdiscutat acest subiect. da, se poate da inapoi si chiar foarte usor.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment