Am Nevoie Si Eu De Ajutor!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am Nevoie Si Eu De Ajutor!

Buna ziua,
    Am si eu urmatoarele probleme la masina logan dar sunt minore,si trebuie rezolvate
    Nu prea ma stiu la masini asa ca va rog sa ma ajutati si cu denumirea produselor de care am nevoie.
    1.Cand bag centura(in chestia aia nu stiu cum se numeste)este stricata tot iasa afara centura cred ca arcul stricat pe ce sit gasesc si la ce pret si denumirea...
    2.La schimbator de viteza este rupt plasticul ala(nu cunosc nici la acesta denumirea)pe ce sit pot gasi si la ce pret?
    3.Un ulei sa imi recomanda-ti masina este disel 1.5motor,anul 2007!

Salut!Bine ai venit! Foloseste functia "SEARCH"(cautare) si o sa gasesti raspunsurile!
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

1. cauta la dezmebrari, nu e obligatoriu noua
      2.te referi la nuca?daca da, sunt aici pe forum care vand .
      3.vorbeste cu baietii de la daciashop, te vor indruma ei ;) ( sper sa nu fie considerata reclama )
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Salut!
        1. - Acel soclu in care introduci centura il gasesti la dezmembrari cu totul.
        2. - Nu inteleg la ce plastic te referi dar il gasesti de asemeni la dezmembrari.
        3. - Ulei Elf Turbo-Diesel 10w-40. Intra aproximativ 4,2L!
        Bafta!
        sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Va multumesc pentru timpul acordat..Am sa ma intresez la un user care am obs ca are de vanzare...

Comment

evita dezmembrari Sabareni (Valy) este total neserios

Comment

spune toata povestea. asa se poate crede ca reprezinti vreo firma concurenta de dezmembrari, mai ales ca e si fix primul tau post.
              internal combustionizer

Comment

atunci incearca si un ulei de la dezmembrari.
                chiar asa am ajuns?
                mergi mai omule la un magazin .

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google