Grila Inox Fata Bara Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Grila Inox Fata Bara Logan

Stie cineva unde pot gasi si eu grila fata bara, grila aceea de inox care vine sub semnul de la Dacia are forma unui V sa zic..astept raspunsuri si daca are cineva de vanzare ce pret are ca sunt interesat sa cumpar !!

incearca pe la dezmembrari o sa fie oricum mai ieftin ca-n magazin. de pret nu stiu cam cat ar costa

Comment

Nu cred sa fie prea scumpa in magazin.Acolo o gasesti sigur.

Comment

un prieten de'al meu nu avea si, cand si'a pus grila din plasa si'a pus si rama si zice ca a dat pe ea 180 lei, acum nu stiu, ma minte el va mint si eu, mi se pare cam mult totusi!

Comment

daca ar fi o piesa importanta ai lua-o din magazin asa.....

Comment

Din intamplare era ma dacia service si era un mosulet si a intrbat cat costa v-ul cromat! Raspun 200 de lei deci nu te minte prietenul tau! Eu am ramsa masca cand am auzit pretul pentru o tabla cromata!

Comment

si eu m'am mirat, mi se pare foarte mult, poate costa mia putin la dezmembrari daca gasesti

Comment

E scumpa rau se pare...o fi placata cu aur alb.Cauta secondhand atunci.

Comment

Nu stiu de ce va mira preturile astea. Stiti doar ca toate piesele luate de la dealer au preturi umflate. Deci multe din ele merita luate de la dezmembrari (in special cele care tin de estetica masinii)
                  If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Da asa am inteles si eu ca,costa 200ron dar mi se pare un pret incredibil pt o porcarie deci..clar ...nu as da atatia bani pe ea.cu 200ron mi-as luat boxe de 13 pe usha ca tre a incep si eu sa tunez Golanul si interior si exterior !!

Comment

incearca la dezmembrari eu am dat 50 ron pe ea in magazin este 200 ron deci merita sa o cumperi sh

Comment

Chiar nu are nimeni de vanzare grilla inox bara logan?

Comment

grila

astea sunt pozele cu "v"ul meu, din pacate nu ma ajuta aparatul f mult
                          Attached Files
                          Last edited by ionut.c; 25 September 2010, 09:21.

Comment

Salut! Eu am "V"-ul tot de la dezmembrari din Tg.Mures. Anul trecut m-a costat 50 lei, deci se merita. Nu e lovit, nu e zgariat. Un coleg l-a luat de la un service putin indoit cu 20 lei. Deci depinde cum te descurci.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google