Lampa Poluare...martorul Luminos Din Centru-jos

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lampa Poluare...martorul Luminos Din Centru-jos

sta aprins tot timpul....am 50000 de km cu masina,pana acum nu am avut nici un fel de probleme cu ea...nici acum nu am insa sta aprins martorul ala luminos....si inca ceva ar fi vitezometrul care ba functioneaza,ba nu...cineva poate sa ma ajute...?

In legatura cu martorul pot sa fie urmatoarele:
    - benzina proasta
    - sonda lambda defecta
    - contact imperfect la imbinarea soclurilor sondelor
    - conexiunile filare sonde-ECU intrerupte (fir ciupit pe undeva). Am citit intr-un topic cum ca firele de la sonda aval sunt o atractie deosebita pentru caini jucausi.
    - catalizator lovit

In legatura cu vitezometrul:
    - conexiuni imperfecte la mufa senzor tahimetric
    - fire roase, ciupite, rupte
    - senzor tahimetric
    - probleme la clusterul de instrumente

Comment

Fix aceeasi problema o am si eu. Mi s'a aprins martorul in timpul mersului iar acul vitezometrului ba functiona, ba nu. Pt. o perioada si'a revenit la normal, dar acum martorul e ramas aprins si acul ori indica viteza, ori ramane blocat la 0 km/h.

Cred ca o sa merg maine la service pt. o diagnoza.
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

vitezometrul este de vina .De aia se aprinde si becul din bord. Probabil senzorul de pe cutia de viteze de pe moarte .
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cristi, da' e posibil sa fi bulit io ceva pe acolo cand mi'am schimbat serigrafia si acele?
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google