am si eu o problema cu instalatia xenon: unul din becuri nu se mai aprinde(l-am probat si pe celalalt balast si nici pe ala nu merege) iar celalalt doar face o flama la fiecare aprindere si gata(si pe celalalt balast face la fel). Ce ar putea fi de vina?
Problema Xenon H7
Collapse
X
-
Lasa-ma sa ghicesc... becul. Solutie simpla... cauta un bec de schimb. E cam 55RON cat e un H11 sau putin mai scump decat un bec Nightbreaker sau Philips Xtrem power... deci zic ca merita. Daca vrei totusi si alte solutii... incearca la alt tip de balast si vezi daca se mai aprinde becul in cauza si eventual fa schimb.
-
daca zici ca ai probat si pe celalalt balast si face la fel mai mult ca sigur e becul cum zice brioalex.
Am mai intalnit probleme similare cand era tensiune insuficienta (masina avea si alti consumatori mai gen statie, DVD etc) si se rezolva cu un condensator de 4700qF, 24 V pus in paralel pe alimentarea balastului, sau cu releu.
Dar daca era asta ma gandesc ca iti facea de la inceput asa.
poti proba un bec xenon H7 de la orice masina cu xenon nu neaparat logan.
Comment
-
100% este becul.asa mi-a facut si mie pana acum o luna...se arsese becu si facea doar flama.am laut bec nou si e totul ok
Comment
Comment