Capota Blocata - Remedii???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Capota Blocata - Remedii???

nu stiu daca a mai patit cineva ce am patit eu...
    am vrut sa pun apa pentru stergatoarele de parbriz... si surpriza nu mai pot deschide capota. Cred ca s-a rupt cablul care actioneaza mecanismul.
    Acum, intrebarea este... cum se poate remedia, si daca il pot schimba singur sau trebuie sa ma duc la service.
    Am un logan pickup 1.5 dci 50000km pana acum nu am avut nici o problema cu el.

Dacă e rupt cablul, pârghia din interior (de deblocare a capotei) nu mai opune nicio rezistență. Poți să o deblochezi din exterior, prin grila măștii, dar nu e chiar cea mai simplă treabă.
    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

va rog rezolvati-mi problema

Originally posted by arthynet View Post
      nu stiu daca a mai patit cineva ce am patit eu...
      am vrut sa pun apa pentru stergatoarele de parbriz... si surpriza nu mai pot deschide capota. Cred ca s-a rupt cablul care actioneaza mecanismul.
      Acum, intrebarea este... cum se poate remedia, si daca il pot schimba singur sau trebuie sa ma duc la service.
      Am un logan pickup 1.5 dci 50000km pana acum nu am avut nici o problema cu el.
      Exact aceasi problema o am si eu cu o mica exceptie: am rupt si manerul care deschide capota din interior de la sofer fiindca am tras ca nebunu de el.M-am gandit ca poate poate se va deschide, dar degeaba .Daca e cineva care sa stie cum sa procedez la deschiderea capotei il rog sa posteze aici pas cu pas fiindca as vrea sa rezolv eu beleaua neexistand pe o raza de 20-30 nici un service la care sa merg.Apropo loganul meu e pe benzina motor 1.6, an fabricatie 2005...

Comment

desfa ce a mai ramas din maner si trage de cablu cu un patent
        eu asa am patit dupa care am mers la service si au inlocuit cablu si manerul bafta

Comment

Originally posted by grecu george View Post
          desfa ce a mai ramas din maner si trage de cablu cu un patent
          eu asa am patit dupa care am mers la service si au inlocuit cablu si manerul bafta
          Asa am procedat si a mers..Multumesc de ajutor !

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google