Problema Cd-player

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Cd-player

Tocmai mi-am cumparat un nou cd player Alpine CDE-100EUB. Si am descoperit o chestie curioasa, atunci cand este dat sa redea de pe cd sau usb nu se mai aprinde statia din porbagaj, dar cand dau pe radio se aprinde si merge si subwooferul. Spuneti-mi si mie care ar fi problema...cd player-ul sau ce altceva ar putea fi?

Leaga Remote-ul amplificatorului la firul Alb/Albastru de la player, nu la Albastru.

Comment

pai cel albastru kre pleaca din remote-ul statiei este legat la cel albastru al player-ului...si de vre-o 2 ani este legat asa si a mers...dar in urma cu cv timp mi s-a ars player-ul vechi si akm am reusit sa-mi iau altul....se poate sa fie de la aceea problema?
      P.S. de la player s-a ars finalul si mi s-a stricat si o boxa....!!!

Oare toate acestea sa aiba vre-o legatura cu ceea ce se intampla akm???
      ca mie personal nu mi se pare logic: pe radio merge pe cd nu merge...pana la urma tot pe acolo iese semanalul si alimentarea statiei tot de acolo e controlata.
      Last edited by alin28; 17 October 2010, 03:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Playerele modele noi Alpine comanda prin firul Albastru(POWER ANT) antena cu motoras(bineinteles la masini care posed asa ceva), deci in momentul cind este pe functia Radio da o tensiune pe acel fir sa se ridice antena telescopica, iar prin firul Alb/Albastru(REMOTE TURN-ON) se face comanda unui amplificator la momentul trecerii playerului din Stand-by in On.

Comment

poti sa lasi legat si la firul acela doar ca trebuie sa umbli la functia AF/TA daca are cd-player-ul tau ... asa am patit si eu la un sony sau eventual sa modifici remote-ul
          Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

ok...merci mult...uite acum plec la tipul care mi-a montat statia acum 2 ani si ii explic cum sta treaba, k daca ma bag eu cine stie ce iese...si ar fi pacat de mp3 ca are doar 2 zile si n-a fost nici foarte ieftin.

Comment

ai rezolvat problema ???
              Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

da, am rezolvat-o pana la urma chiar eu...era exact asa cum a spus Blacired...respectele mele frate!!! ms mult k m-ai ajutat!!!

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google