Locas Masca Pedalier

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Locas Masca Pedalier

Am rugamintea ca, daca stie cineva, sa imi spuna pentru ce a fost prevazut de "constructor" locasul din masca pedalier din figura. La Loganul meu (2006) este deasupra pedalei de acceleratie. Nu stiu ce s-ar potrivi acolo.
    Imi cer scuze daca nu se potriveste topicul la intrebari frecvente!

Multumesc anticipat pentru orice idei.
    Attached Files

eu acolo am pus o lampa care se aprinde la deschiderea usii din stg , am pus una si in dreapta ( sa vada pasagerii unde isi pun picioarele , nu de alta dar le pun numai pe langa covorase ) uite si o poza daca te lamureste.

Nu mai cita postul anterior
    Attached Files
    Last edited by valeriuciprian; 18 October 2010, 19:16.
    sigpicTransport marfa !

Comment

[QUOTE=mary.bia66;739480]sau asta daca e mai relevanta.....
      Attached Files
      sigpicTransport marfa !

Comment

Este o idee buna. De care lampa ai pus? Se potriveste bine sau mai trebuie "luat la pila"?

Comment

Originally posted by rusugxg View Post
          Este o idee buna. De care lampa ai pus? Se potriveste bine sau mai trebuie "luat la pila"?
          nu trebuie nimic modificat , lampa e de pasat B4 , lampa de iluminat torpedoul

Important Moderator or Administrator NoteNu mai cita postul anterior...raspunde cu butonul Post reply nu cu butonul quote
          Last edited by valeriuciprian; 19 October 2010, 15:16.
          sigpicTransport marfa !

Comment

Mai intai de la VC citireee:
            faza 1:

Va multumim pentru interesul acordat produselor si serviciilor oferite de Automobile
            Dacia.Va confirmam ca am primit mesajul dumneavoastra si va asiguram ca veti primi
            un raspuns la solicitarea dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.
            Vocea Clientului Dacia
            Tel , fax ETC

Faza 2 (astazi)

Buna ziua,
            Stimate domnule... ,

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.

In legatura cu solicitarea dumneavoastra va informam ca acel spatiu nu a fost lasat cu un scop, sau sa se potriveasca un anumit obiect in interiorul acestuia. In anul 2006 vehiculele Dacia Logan aveau prevazute acest spatiu .

Ne puteti contacta la numarul de telefo ETC.......

Deci nu cu un scop, doar sa se mire unii

In rest multumesc mary.bia66

Mai astept si alte pareri

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google