Prelungire Capota

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prelungire Capota

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu informatii despre prelungirea asta de capota?stie cineva unde se poate gasi si la ce pret.astept raspuns.multumesc anticipat.cine are informatii postati aici sau trimiteti PM.
    Attached Files

Astept raspunsuri in continuare.multumesc Matheo66c pt PM-ul trimis.

Comment

si eu sunt interesat de asa ceva ...
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Originally posted by Dany_DNY View Post
        si eu sunt interesat de asa ceva ...
        e am gasit anunt cu aceata prelungire pe 4tunin.ro ,dar anuntul a expirat si nu mai apar datele de contact.imi place cum vine si sunt interesat.daca cineva are informatii postati aici,eventula si pretul ei.

scuze pe *******.ro
        Last edited by Irinel TIN; 21 October 2010, 10:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Salut

Din cate vad eu, e un chit. E impreuna cu bara fata. Nu prea cred ca poti monta doar prelungirea de capota si sa-ti vina perfect pe bara originala. Daca tot ai gasit anuntul, lasa un PM userului care l-a postat si asteapta sa-ti rapunda.

Comment

O poti face la GhettoTuning . ro ;)lucreaza foarte bine si iti face exact ce vrei,recomand eu unul sunt multumit de lucrarile care le-a facut la masina mea.
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

multumesc alex_miu

da' nu stiti de unde se poate lua de-a gata facuta?
              Last edited by Irinel TIN; 21 October 2010, 21:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

deci ati mai aflat ceva nou de prelungirea din poze?

Comment

nimic in legatura cu prelungirea?

Comment

m-ar interesa si pe mine asa ceva arata super
                    sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

prelungirea din poza este facuta tot de ala care a facut si kitul , care a facut si Loganul GGD , adica PROtuning baiamare .
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

si altcineva nu o mai face?

Comment

pai pe un forum vadca are de vanzare...50 de ron ... acuma nu stiu daca cuprinde si partea "dintre ploape'

Comment

pe forum sunt decat pleoapele....nu e cu tot cu portiunea din mijloc

Comment

exact cum a zis si xp prelungirea aia face parte din kit, insa cred ca se poate face, ia legatura cu matheo66c, el are cunostinte la getto
                              si am si eu o mica problema, am luat o grila, ma poate ajuta cineva cu desenul taieturi si dimensiunile exacte, ast pm.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google