Ma poate ajuta si pe mine cineva cu informatii despre prelungirea asta de capota?stie cineva unde se poate gasi si la ce pret.astept raspuns.multumesc anticipat.cine are informatii postati aici sau trimiteti PM.
Prelungire Capota
Collapse
X
-
si eu sunt interesat de asa ceva ...
Comment
-
Originally posted by Dany_DNY View Postsi eu sunt interesat de asa ceva ...
scuze pe *******.ro
Comment
-
Salut
Din cate vad eu, e un chit. E impreuna cu bara fata. Nu prea cred ca poti monta doar prelungirea de capota si sa-ti vina perfect pe bara originala. Daca tot ai gasit anuntul, lasa un PM userului care l-a postat si asteapta sa-ti rapunda.
Comment
-
O poti face la GhettoTuning . ro ;)lucreaza foarte bine si iti face exact ce vrei,recomand eu unul sunt multumit de lucrarile care le-a facut la masina mea.
Comment
-
prelungirea din poza este facuta tot de ala care a facut si kitul , care a facut si Loganul GGD , adica PROtuning baiamare .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
exact cum a zis si xp prelungirea aia face parte din kit, insa cred ca se poate face, ia legatura cu matheo66c, el are cunostinte la getto
si am si eu o mica problema, am luat o grila, ma poate ajuta cineva cu desenul taieturi si dimensiunile exacte, ast pm.sigpic
Comment
Comment