Probleme Vopsea Aripi Spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Vopsea Aripi Spate

Am si eu o problema cu vopsea care a inceput sa sara de pe aripile spate. Masina nu are inca 2 ani. Cand am fost la serviceul de unde am cumparat masina au facut raport sau ce au facut ei la Pitesti + poze insa raspunsul a fost negativ. Voi ce parere aveti nu ar trebui reparata pe garantie?
    Cateva poze cu zona in care sunt probleme.
    Attached Files

Si la mine am niste ciobituri in vopsea in zona aceea dar inca nu se vede tabla.

Eu am comandat deja la un coleg (alexyno) forumist protectii din autocolant transparent ptr acea zona.

Inca nu mi-e clar de la ce sunt ciobiturile dar am vazut la mai multe marci de masini probleme in zona aceea. La Citroen ul lui taicameu avea din fabrica niste protectii din fibra de sticla in zona aceea.
    Logan GPL 1.4

Comment

vopseaua nu a sarit din cauza ca nu a fost aplicata bine ci din cauza pietrelor aruncate de rotile din fata. aparatori de noroi nu ai la rotile din fata?

unele marci de masini vin din fabrica cu o protectie in zona aceea, tocmai pentru evitarea acestor neplaceri.
      sigpic

Comment

si eu am cam la fel si am vopsea inchisa ( verde cameleon ) si se vede foarte urat . dar m-am consolat, mi-a sarit si la praguri asa cand vopsesc pragurile ( unde se termina aripa fatza ) vopsesc si in spate
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Re

Originally posted by alex86 View Post
          Am si eu o problema cu vopsea care a inceput sa sara de pe aripile spate. Masina nu are inca 2 ani. Cand am fost la serviceul de unde am cumparat masina au facut raport sau ce au facut ei la Pitesti + poze insa raspunsul a fost negativ. Voi ce parere aveti nu ar trebui reparata pe garantie?
          Cateva poze cu zona in care sunt probleme.
          Ideea e ca vopseaua e foarte proasta (lacul e si mai de rahat) si probabil ca a sarit de la pietre sau mai stiu eu ce dar nu trebuie sa te nelinisteasca asta...Dupa cum ai zis masina ta nu are inca doi ani...pastreaza-ti nervii pentru ce va sa vina! A mea are deja 3 ani si vreo 90000 km la bord si am intalnit destule probleme in special la sist electric,sonde,plutitoare etc!
          Numai bine

Comment

Ok sa zicem ca e de la pietricele dar oare de ce usile nu au nimic?si nici aripa spate in alta zona decat acolo? Vezi poza 4 in care se vede cum e inflorita vopseaua mai sus putin de la interior spre exterior deci nu e de la pietricele.

Comment

Salut, Alex asa e si la mine (masina are 2 ani si vreo 2 luni) dar inca nu am fost la service sa ma interesez pt ca vreau o fac la alta reprezentanta dacia nu in Petrosani pt ca aici lucreaza de tot rahatu si cn stie cum iese pe urma, tu la ce reprezentanta ai fost de nu ti-au dat acceptul? la Lazar cumva?
              HD-87-DLR

Comment

Da la Lazar am fost acum astept raspunsul de la vocea clientului

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google