Siguranta La Volan Si Greutatea Proprie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Siguranta La Volan Si Greutatea Proprie

Incep prin a posta link-ul de mai jos:

Mie unul mi-a dat de gandit, mai ales ca am facut un drum lung in week-end-ul care a trecut si am vazut cateva accidente destul de urate.

Ideea este insa si aceea ca sunt mai greu decat manechin(uitul) cu care au fost facute testele EUROENCAP (la care Loganul a luat doar 3 stele) si ca mine multi altii, indiferent ca sunt sau nu in LoganClub.

Va astept ideile.

Rog un moderator sa puna threadul unde trebuie, daca am gresit.
    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

E discutabil...daca soferul are ~2 metrii inaltime, depaseste lejer 78 de kile sau vor sa faca ca la pilotii pro, sa aibe toti soferii o conditia fizica aproape de ideal
    Personal n-am probleme cu greutatea deci am pretentii sa fiu bine protejat ))).

PS: Bat in lemn
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Nu-i obligatoriu sa ai 2 metri, e suficient sa fi tras niste ani de fiare ori sa fi facut sporturi mai dure, unde greutatea mai mare e un avantaj (gen rugby) si cred ca pot aparea astfel de probleme.
      O foarte buna prietena de-a mea a avut acum 2 saptamani un accident in lant. A fost ultima masina si ultima victima: 70 km/h, dauna totala la masina, dauna mare la fatza fetei, iar tipa are 45 kg...
      The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Deci eu daca am peste 78 kg. inseamna ca nu sunt calibrate pentru mine sistemele de siguranta in caz de impact ? deci trebuie sa slabesc
        sigpic #

Comment

stai nenica, eu am 1,96 inaltime si 98 kg, ce fac ? )))

ps: bat in lemn ! vorba lui dark
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

macar loganul a luat 3 stele, spre deosebire de chevy aveo cu 1,5 stele
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

cand suna ceasu rau.... nu ai ce sa mai faci...poti sa faci acuma comotie / infarct stand la calculator... mergand cu masina etc ...

Doamne fereste

Comment

'ezact'... daca e sa se intample, se intampla in orice masina, indiferent de greutate/inaltime/nr la papuc etc...
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Deci are 3 stele dar e calculat pe un manechin de 78 kg , vorba vine sa batem in lemn
                  sigpic #

Comment

si eu am 87....deci loganu meu are 2,7 stele )

Comment

si eu sunt in aceeasi situatie ca tine )

Comment

eu 114 kg la mine stele au plecat
                        sigpic #

Comment

Mi se pare mult prea vag cazul ca sa poata fi generalizat. Sunt N variabile care se pot lua in considerare in situatia de fata. Pana si viteza mi se pare putin suspecta, impact frontal la 50 la ora= multiple fracturi si leziuni la piept si abdomen? Dar altii care dau la 100-100 si ceva km/h si traiesc.. normal ar fi trebuit sa se dezintegreze daca tipa aia a patit chestiile alea la doar 50, nu? Chiar credeti ca responsabilii cu siguranta au fost atat de batuti in cap sa proiecteze sistemele alea de siguranta doar pt oameni de 78kg sau mai jos? Atunci de ce n-au facut si centurile de siguranta incat sa incapa in ea numai ocupanti de 78 kg? La Logan se desfasoara centura de eu la 85kg cred ca ma pot infasura de 2 ori in ea. Eu zic ca n-aveti de ce sa va faceti griji.. fie ca aveti 50 kg fie ca aveti 100 sau mai mult, si sa speram ca nu va fi cazul ca sistemele de siguranta sa fie utilizate .

Comment

1.75 si 92kg...la mine cate stele sa mai aibe Loganul?
                            CARPE DIEM!

Comment

daca e sa se intample se intampla si daca ai 50 de kg si daca ai 150 cand e sa patzesti ceva patzesti nu ai cum evita...........
                              sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google