Intrebare Full Casco

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intrebare Full Casco

Salutare la toata lumea

am facut si eu un leasing cu asigurare inclusa in rata. Intrebarea mea este: in cazul in care mi se fura masina (Doamne fereste!) inainte de expirarea leasing-ului cum se recupereaza banii de la asigurator? Asiguratorul da banii firmei de leasing pe numele careia este inmatriculata masina - asta am inteles.

Ce obligatii are fata de mine firma de leasing ?
    Imi da banii pe care i-am platit pana atunci (excluzand comisioanele) adica procentul achitat de mine din contravaloarea masinii ?
    Imi da o alta masina ?

Merita sa imi pun alarma pe Logan ?

Multumesc anticipat

de alarma stiu, si cu si fara, tot ti-o fura, dar e buna si alarma, ar fi bine sa ai cu senzor de perimetru, asa esti anuntat din timp cand cineva umbla pe langa masina iar de asigurare, era mai bine sa-i intrebi pe cei in cauza (asiguratorul) asa aveai informatia 100%...parerea mea!
    in 7 secunde au spus la ProTv ca se fura un logan
    lipsa text

Comment

Monteaza-ti o alarma ca nu costa o avere.

Hai sa fim seriosi ca nu se fura un logan in 7 secunde auziti numai prostii la televizor pe cuvantul meu. Nu e o caruta in care sa te sui si da dai bice la cai.
      sigpic

Comment

a fost interviu clar la ProTv cu puscariasii care furau in cel mai scurt timp un logan si pana la masini de lux...la logan a fost in 7 sec. oare de ce as minti?
        interviul a fost postat la ProTv
        logan in 7 sec.
        mercedes in 12 sec.
        lipsa text

Comment

in cazul in care masina e proprietatea firmei de leasing, banii asiguratorului intra in contul firmei de leasing iar utilizatorul ramane cu amintirile frumoase......

Comment

NU este chiar asa. Am primit contractul de leasing si scrie urmatoarele:

Utilizatorul va primi contravaloare avansului si a capitalului returnat din care se scad contravaloarea uzurii, fransizelor, contravaloarea primelor de asigurare scadente pana la sfarsitul anului.

Comment

cu alte cuvinte daca tragi o linie valoarea pe care o recuperezi tinde spre un mare zero barat
              cunosc un caz, fapt real, de un logan 1,4 mpi cu gpl asigurat casco la ASTRA si proprietar leasing la care omul a venit doar si si-a luat cate ceva de pe masina, in rest banii i-a luat leasingul si epava au vandut-o asigurarile
              si cazuri sunt multe, nu ma convingi de altceva, stiu ce spun
              Last edited by mariusnicolae; 6 November 2010, 08:44.

Comment

Originally posted by Bodanel View Post
                NU este chiar asa. Am primit contractul de leasing si scrie urmatoarele:

Utilizatorul va primi contravaloare avansului si a capitalului returnat din care se scad contravaloarea uzurii, fransizelor, contravaloarea primelor de asigurare scadente pana la sfarsitul anului.
                contravaloarea uzurii !)
                Pai o masina in primii 1-2 ani isi pierde 20-30% din valoare ) ,poate mai mult ,cand se trage linie cred ca mai trebe sa le mai dau bani .
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

apropo la cele spuse de bleizer eu sunt sigur ca se poate fura in 7 secunde un logan )))

cat despre relatia asigurator-firma de leasing cred ca polita este facuta sa iasa bine ambele "institutii" iar utilizatorul,cum a spus cineva mai sus,ramane cu amintirile frumoase!recomand alarma pe masina!

Comment

Pe polita de asigurare ai ceva de genul :

Valoare asigurata

Primul an -> 8000 euro
                    Al 2-lea an -> 7000 euro
                    Al 3-lea an -> 6000 euro
                    Al 4-lea an -> 5500 euro

Daca de exemplu in al 4-lea an ,tu mai ai de plata catre leasing o suma de 2000 euro pana la achitarea masinii si ti se fura masina , cei de la casco platesc catre leasing 2000 euro si tie iti dau diferenta de 3500 euro .

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google