Tehnici De Abordare A Virajelor !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da, si cand fuge matura 4 benzi cu masini ...
    sigpicMy ride

Comment

Originally posted by yrman View Post
      @cris_iasi nu ma cred pilot si nici nu sunt expert, dar tu vii si faci o afirmatie pe care ulterior nu reusesti sa o sustii si daca cineva nu e de acord cu logica ta te superi, iti iei jucariile si pleci.
      Man, eu am sustinut ce aveam de zis, dar tu nu ma contrazici ci doar te complaci in a pune intrebari retorice. Nu esti de acord cu ce zic eu, nici nu e obligatoriu, by the way, sunt multi altii care iti pot adapa setea de cunoastere in abordarea virajelor, tractiune sau propulsie etc.
      Nu tin sa demonstrez cuiva de la celalat capat al tarii ce bun sofer sunt eu. Ajunge sa stiu eu si cei care merg in masina cu mine.

Comment

parerea mea, sincer! 60% ati scris numai tampenii, in categoria asta de 60% intra si pusti si persoane fara experienta iar cei 40% au mare dreptate
        experienta niciodata nu o sa-ti fie exact cum vrei tu ci cum cunosti si conducimasina
        tehnica...niciodata in curba nu calci sau ciupesti frana.
        lipsa text

Comment

ati vazut? ce va bateti voi capu sa explicati atatea ... trebuie ca niciodata in curba nu calci sau ciupesti frana ... )

putem inchide?

no offence bleizare
          sigpicMy ride

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google