După un mic incident lasat cu schimbarea barei fata + far dreapta fata , nu pot sa reglez farurile sa bata un picut mai sus am dat la surubelul ala de reglare pina nu am mai putut si face clanc clanc atat pe stanga cat si pe dreapta. Este vreun tutorial de reglare faruri cumva ca nu pricep de ce nu vrea sa se ridice farurile si bat foarte foarte jos maxim 5 metri bate faza scurta si maxim 30 lunga . PS ce este de facut astept sfaturile vostrea multam mult!!!
Problema Cu Reglarea Farurilor.
Collapse
X
-
problema poate fi mai complicata decat pare... daca ai deja reglajul la maximum s-ar putea ca din incident sa se fi intamplat ceva...nasol.. nu ai spus nimic insa despre reglajul din interior stanga sub bord butonul are mai multe pozitii in functie de sarcina de incarcare a masinii. verifica si acolo daca nu ai rezultate te duci la dobitocul din service care dupa interventie avea obligatia sa-ti faca reglajele necesare ii spui ceva despre origini si il pui la treaba. bafta
-
Cel mai bine dute in service sa regleze farurile la un cadran special nu cu imbusul asa dupa ureche ca mai rau le faci si dupaia or sa bata dupa ciori
Daca montajul componentelor avariate l-ai efectuat intr-un service dute peste ei si spune-le sa ti-le regleze(daca stiu asta daca nu mai bine dute la cine specializat)sigpic
Comment
Comment