If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
M-ar interesa sa stiu si eu care sunt functiile UCH care pot fi activate? Am inteles ca se poate face in asa fel incat stergatoarele sa plece la spalarea parbrizului, dar mai sunt si alte functii asemenea ce pot fi activate? Iar daca a facut cineva aceste modificari, poate ne da si noua niste detalii Si cum afecteaza aceste lucruri garantia masinii?
se mai poate face sa se incuie usile automat cand atingi o anumita viteza...
cu alte incuietori de centura se poate activa martorul de "uitare centura"...
or mai fi si altele, astea-mi vin acum in minte
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Unele le puteti face si voi pe acasa pentru ca sunt tutoriale facute de domnul Cristi,la altele ar fi bine sa nu va apucati daca nu stiti, pentru ca se prea poate sa faceti pagube.Unele optiuni se activeaza cu ajutorul laptopului (sa bipuie la depasirea unei anumite viteze,blocarea usilor,alarma interna uch..).Apelati la cei care se pricep.Sunt unii care au pus pe calculator ddt 2000 si au facut numai prostii iar dupa aia vin aici pe forum si se planga ca nu le mai merge aia,ailalta ,s-a prajit calculatorul etc.
Daca e, hai sa intreb si eu.
Pot sa am in aceeas CB si consum instant si consum mediu? Al meu cb e din 2007 pe un kiss fm. Stiu ca la modelele mai vechi era, dar se poate face sa fie si una si alta?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment