If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca poate sa ma ajute cineva cu o mica lamurire si anume: am comandat de la Silviu husa porbagaj interior si nu mia pus clipsurile acelea de prindere!
Unde as putea gasi,la ce pret si cum le spune exact? ca sa nu ma balbai pe acolo!!!
multumesc anticipat
Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
Numele corect al topicului ar f fost "Clipsuri pentru prindere husa capota portbagaj".
Topicul se inchide.
Citat din regulament...
"10. Daca te-ai decis sa deschizi un thread nou, ai grija ca titlul sau sa fie scris citet si sa reflecte pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul 'Problema cu ambreiajul' este de preferat fata de 'Am o problema'."
s-a rezolvat,sa speram ca se vor continua discutiile intr-un mod civilizat
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
mai si eu am o husa de aia de capota portbagaj ttot de la silviu luata, si am gasit clipsuri intr-un magazin de asta de piese auto!
Am intrat si am intrebat daca nu au braduleti din aceea de plastic care se prinde tot felu pe la masina cu ei!si am gasit, am luat vre-o 20buc si ma costat 2 lei!
wizard24 am si eu o MARE rugaminte la tine daca vrei si poti sa ma ajuti si pe mine te rog cu acei braduti sau clipsuri de prins mocheta la capota portbagajului...am umblat azi in galati la toate magazinele pt masini inclusiv la dealerul nalba galati si n-am gasit...daca ma poti ajuta iti raman recunoscator
astept un raspuns
va rog ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie legat de aparatorile pentru aripi.mai exact cum arata cat costa si unde pot sa gasesc clipsurile pentru prinderea aparatorilor aripa pe fata. daca are cineva si o poza mai bine.
Ps: poate ar trebui modificat thred-ul si postat toate tipurile de clipsuri care se gasesc la logan cu explicatii unde si la ce se folosesc ca sunt multi care habar nu au inclusiv eu!
Aici gasesti niste poze cu protectiile de aripi. Aici se discuta despre protectiile aripilor.
Continua acolo te rog.Protectiile vin cu sistem de prindere si cu banda dubluadeziva pe partea dorsala a lor.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment