unde va spalati masina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• unde va spalati masina?

eu unul prefer spalatoriile cu perii
    cred ca spala mai bine
    si pe deasupra le da cu ceara ,nu ca la cele manuale unde te taxeaza separat si ...de cele mai multe ori ...nu isi merita banii
    voi ce spuneti?
    sigpic Alexandria

Ce sa spun cred ca e mai bine la spalatoriile cu perii decat la cele "ecologice" de unde iti iei masina facuta praf si mai dai si 20 lei. Eu de astazi am s-o spal doar exterior fara sa o mai steaga cu nimic ca o zgarie.Am culoarea gri comete si o iau de la spalatorie mai mult zgariata decat spalata.

Comment

"periile" lasa urme pe vopsea mai repede decat o la o spalatorie "normala"!Daca te risti o sa ai dovada in timp!

PS: In perioade ca aceasta (meteo) nu e recomandat sa se stearga masina la spalatorie datorita particulelor de parf care raman pe carpe....astfel se poate zgaria vopseaua!Spalatoriile care se respecta anunta clientii despre acest fenomen si astfel vor sterge numai daca clientul o cere!
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Particule?..nu conteaza ce perioada de an este..tot sunt perticule de praf.Daca masina este spalata bine la spalatorie si se sterge cu o carpa de piele,nu are cum sa se zgarie.

Comment

Ca sa intelegi mai bine poti incerca chiar acum sa dai cu degetul pe o masina murdara...si vezi cu ce ramai dupa!Vara nu ramane la fel!
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

eu zic asa: probabil spala mai bine ale acu perii, dar cand respectiva perie iti plimba nispul dintre ate peste vopsea, te simti bine? ok, da cu cera dupa aia, dar zgarieturile fine se aduna cu trecerea timpului si la un moment dat degeaba mai ceruiesti, ca tot mata ramane vopseaua. io numai la jet am spalat masina, de 1 an jumate, n-are rugina, nu-i zgariata...nici n-o tin in garaj. am vazut masini ale colegilor, spalate cu peria, arata jalnic dupa 1 an
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Spalatul la cu jetul de apa este cea mai buna solutie pt vopsea,nu ai cum sa o zgarii cu nisipul care este pe ea,si iese bine si la jet.

Comment

Cel mai bine e la o spalatorie automata cu perii sau o spalatorie cu spuma activa.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

io o spal la jetu cu apa si apoi acasa o dau cu ceara (spalatoria e vis-a-vis de mine ) . nam spalato niciodata la cele cu perii tot din considerentu ca zgarie vopseaua. cu spuma "activa" nu is in clar ce efect va avea asupra vopselei

Comment

Pai la spalatoria cu jetul de apa,intai sa de cu spuma activa si se lasa 10 min.

Comment

aia stiu dar nu stiu dak spuma are ceva efecte negative (rare is spalatoriile care folosesc produse mai de doamne ajuta)

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
                        eu zic asa: probabil spala mai bine ale acu perii, dar cand respectiva perie iti plimba nispul dintre ate peste vopsea, te simti bine? ok, da cu cera dupa aia, dar zgarieturile fine se aduna cu trecerea timpului si la un moment dat degeaba mai ceruiesti, ca tot mata ramane vopseaua. io numai la jet am spalat masina, de 1 an jumate, n-are rugina, nu-i zgariata...nici n-o tin in garaj. am vazut masini ale colegilor, spalate cu peria, arata jalnic dupa 1 an
                        Eu de fiecare data cand o spal la perii automate, mai intai o spala cu jet si abia apoi baga periile. Asta nu inseamna ca sunt destul de curate periile?Pt ca sunt curios, ca si la jet tot trebuie sa ii dai cu o perie sau ceva ca numa cu jet nu cred ca se ia toate mizeria.Tu ce zici seba?Ca sunt curios de modul cum o speli exact.
                        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

nu stiu ce sa zic...m-ai "infundat" oricum ramane ceva jeg daca nu dai cu spuma activa, degeaba dai cu jetul. si pana al urma e destul numa sa frece periile alea vopseaua. eu si al spalatorie cu jet si spuma, nu-i prea las sa-mi starga masian cu carpa. prefer s-o las sa se usuce singura. oi fi eu mai ciudat cert e ca pana acum n-am vazut rugina de la spuma (de fapt n-am vazut rugina defel pe masina). urme de matuiala: le am tot alea de cand am luat-o, banuiesc c-a fost prima de sus de pe tir si a sters toti pomii de la pitesti la timisoara
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Pai tocmai d-aia te intrebam. Ca eu de obicei o duc la d-astea automate, si mai intai da cu jet, dup-aia cu spuma si perii rotative, spoi cu ceara si la sfarsit o usuca cu un foehn mare rau. Si la sfarsit sterg doar geamurile. Deci in afara de rotative, nu atinge nimic masina
                            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Spal Dacia 1310 de 4 ani la spalatorii,si inca nu a ruginit.Nu cred k spuma poate sa cauzeze vopselei si sa rugineasca.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google