unde va spalati masina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu spal masina la spalatorie iarna si vara in curte . Acu in primavara vreau sa imi iau un vap sa fac treaba calumea
    sigpic

Comment

la spalatori cu jet spuma interior exterior 16lei
      sigpic

Comment

eu totusi cred ca spalatul masinii este necesar .de spalat exterior la perii
        si interior la una ecologica
        sigpic Alexandria

Comment

Eu stau la etajul I iar sub parter e garaj, in consecinta am o alee care vine sub geam. Am achizitionat un aparat de spalat cu presiune Karcher K2.01, recipient de stropit pomii, spuma activa (de la distribuitor). Trag furtunul si cablu de alimentare pe geam, masina pe aleea de la garajul de sub mine... si spor la treaba. Nu stau sa frec, nu ma ud... si termin treaba
          Logan Berlina 1.5 DCi 65 CP - Preferance 26 OCT. 2006 sigpic

Comment

azi a fost cald , cred ca era cel mai bine sa speli masina
            sigpic Alexandria

Comment

daca speli masina spalo cu apa
              sigpic Alexandria

Comment

azi am alimentat la rompetrol,si la 30 de litri iti da o sticla de lichid pentru spalat geamuri
                treaba buna
                acum sa vad daca merita.
                sigpic Alexandria

Comment

Am gasit in fine o spalatorie beton '' Ambient Car Wash ''.Numai bine
                  Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

eu la petrom
                    sigpic Alexandria

Comment

Originally posted by Christnacht View Post
                      Am gasit in fine o spalatorie beton '' Ambient Car Wash ''.Numai bine
                      cat e la ambient sa o speli...? ca am vazut cam multe masini de lux acolo!
                      eu o spal mai mult acasa daca Doamne fereste se zgarie macar stiu ca eu am fost prostul nu altii si iarna nu prea o spal... o data de 2 ori pe iarna...

Comment

Eu prefer spalatoria automata de la o benzinarie Rompetrol din oras,dar putorile alea o pun in functiune cand au chef...
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

atatea spalatorii atatea obiceiuri
                          sigpic Alexandria

Comment

Nu o mai duc in viata mea la o spalatorie automata ... Lasa urme , nu o usuca uniform ...

Revin la cele manual ... ( 14lei exteriorul )

Comment

Am si eu o intrebare. Am posibilitatea sa o spal cu manuta mea, cu furtun si buretel, sampon din Karefour. Si nu neaparat ca nu vreau sa dau 130 mii (cu tot cu bacsisul de 1 leu) la spalatorie cu jet, dar imi este drag sa mai petrec timp cu masinuta, si am si ocazia sa ii fac interiorul cum vreau. Intrebarea este, samponul asta din comert + buretelul tot de acolo, are cum sa faca rau ? sau imi fac eu prea multe probleme, ca de fapt tot tabla vopsita e ?
                              Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

mie mi se pare OK daca o speli tu acasa cu manuta ta dar samponul asta (normal) cred ca contine acizi iar carpa sau buretele plimba tot nisipul ala si praful pe intreaga masina... si se face mult mai repede efectul ala de "panza de paianjen"... asa ca mai bine iei dumneata un furtun la o sursa de apa unde ai presiune mai mare.... pui degetelul sau cumperi o duza dinaia de presiune o "inmoi" bine si dupaia cu o perie (cat mai moale) si cu apa in abundenta incepi sa o cureti bine dupaia o clatesti bine cu apa si asta e... nu o sterge cu carpa uscata dupa aceea ca praf inca mai este pe ea ... las'o sa se usuce ea singura chiar daca se usuca cu pete... si dupaia daca ai ceara sau alt produs sa o lustruiesti bine daca nu dupa parerea mea poate sa stea si asa... toate cele bune!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google