unde va spalati masina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

De ce n-am si eu posibilitatea asta?Daca dai presiune destul de mare nu se intampla nimic.Foloseste si un sampon auto bun si o sa iasa ca lumea.Ii mai dai si un polish la culoare si sa vezi ce masina iese.
    Succes!
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

@culaurentiu: foarte bine frate. ce faci cu mana ta se numeste "lucru manual", adica ai interesul cel mai mare sa nu zgarii vopseaua.
      Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

daca as avea unde as spalao si eu acasa dar stau la bloc
        sigpic Alexandria

Comment

eu numai acasa o spal... am o ditamai curtea si peste tot turnat ciment ... spal vreo 2 ore la ea... si ii acord cea mai mare atentie... macar acum cat e noua... ca daca nici proprietarul nu mai e grijuliu cu ea.. atunci cine? ala de la spalatorie in doare in c*r o spala cum o spala daca o zgarie nu il intereseaza trece ziua... trece luna isi ia leafa si tot asa...(ca in orice alt domeniu) tu ramai cu buza umflata si iti sta pe creier zgarietura aia si iti sare in ochi mereu chiar daca nu prea se vede...

Comment

Cea mai buna spalatorie din Bucuresti este pe Chitila, nici nu are firma (nu stiu cum o cheama), dar este coada de la ora 8. Daca las masina acolo la ora 8.30 sigur sunt al IV-lea. Costa doar 10 lei exterioru si o spala cel mai bine. am spalat-o chiar cu 20 lei in alta parte si a iesit de cacao. Sigur cel mai bine iese cu mana ta (prietenii stiu de ce) dar numa cata lacaraie se face si zburda cainele de colo, colo si stropeste tot si se mai baga si in noroi. Merita 10 lei cu varf si indesat.
            Sa stiti ca nu e spalatoria mea.

Comment

la mine in oras cel mai scump e 10 lei exteriorul
              sigpic Alexandria

Comment

Pt Buc, va recomand spalatoria din spate de la Romano-Americana, o da de 2 ori cu sampon, apoi ceara, o sterge, dupa care o scoate afara, o sufla cu aer, pe la oglinzi, chedere, bandouri, stopuri....peste tot de unde ar mai putea curge apa dupa stergere, spala presurile, spala geamurile (exterior) cu solutie de geamuri, da cu polish pe cauciucuri, toate astea la 18Ron......parerea mea este ca merita banii....pur si simplu pupa in fund masina :P

sigpic

Comment

aaaaaaaaaaaa la noi nu exista asa ceva
                  sigpic Alexandria

Comment

Cine stie daca periile de la spalatoriile automate zgaraie vopseaua?
                    sigpic Alexandria

Comment

O zgarie !! Evita pe cat cu putinta spalatoriile cu perii.

Comment

Originally posted by gionik View Post
                        Pt Buc, va recomand spalatoria din spate de la Romano-Americana, o da de 2 ori cu sampon, apoi ceara, o sterge, dupa care o scoate afara, o sufla cu aer, pe la oglinzi, chedere, bandouri, stopuri....peste tot de unde ar mai putea curge apa dupa stergere, spala presurile, spala geamurile (exterior) cu solutie de geamuri, da cu polish pe cauciucuri, toate astea la 18Ron......parerea mea este ca merita banii....pur si simplu pupa in fund masina :P

Buna spalatoria...sunt vecinii mei ca eu pe acolo locuiesc...din pacate e mai mereu coada si nu-mi place...am stat destul la cozi pe vremea Regretatului Odios!
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

.......................fara cuvinte
                          sigpic Alexandria

Comment

Eu mi-am luat un Karcher 2.160 cu 260 de lei din Metro. Inca nu am apucat sa-l incerc, dar din ce spun baietii (care il poseda) isi face bine treaba, e nasol cu furtunu de presiune ca e scurt, dar am o ''pila'' undeva si il fac de 10 metri.

Comment

Eu azi mi-am sters geamurile si am vazut ca sunt zgariate,de spalat numai la spalatorii
                              acum nu stiu daca e de la cele cu perii sau cele manuale
                              decand am luat loganul nu am sters geamurile pana azi(eu personal)
                              si cand era ger foloseam solutie ce topea gheata...........care o fi motivul?
                              sigpic Alexandria

Comment

Spalatoriile cu perii... Evita-le pe cat posibil!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google