unde va spalati masina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai bine o perie automata decat sa-mi stearga masina unul cu carpa.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pai banuiesc ca o sterge cu carpa DUPA ce a terminat de spalat, adica o sterge de stropi, e si normal.
      Asa te miri dupa un an de ce ai zgarieturi pe masina. Se vede de la distanta cine isi spala masina la perii si cine si-o spala la jet.
      Nu lauda nimeni spalatoriile cu perii. Eventual alea care au lavetele din bumbac, nu de plastic. Mai bine o spal acasa cu peria decat sa o bag la perii.
      Dar cum mi-am luat jucarie, nu mai am treaba. Merge minunat de bine.
      Last edited by Octavian; 9 March 2008, 20:39.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
        Buna spalatoria...sunt vecinii mei ca eu pe acolo locuiesc...din pacate e mai mereu coada si nu-mi place...am stat destul la cozi pe vremea Regretatului Odios!
        Si eu stau in zona, la Chibrit, dar de cate ori m-am dus nu am stat la coada mai mult de 30 de min, vaantajul lor este ca pot spala 4 masini odata, si merge oarecum rpd. Eu le-am incercat pe toate 3 din zona respectiva, si asta pot sa zic ca face toti banii....

sigpic

Comment

Cel mai bine ii sa o speli acasa,(daca ai cu ce) anu asta o sa vreau sa cumpar ce si-o cumparat si Octavian___28, sau ceva de genu
          Reparaţii maşini de spălat și Frigidere,
          Magazin Piese de Schimb.
          www.facebook.com/ElectroteknikPag

Comment

Deci nu ceva de genu'...sa fie exact ca asta ) (Karcher)
            Pt. ca un Bosch de aceeasi putere e aproape dublu la pret si nu e la fel de buna.

Si mai o treaba: sa nu bagi degetelele la jet (cum am facut eu) ca o sa te doara rau de tot (eu cateva minute nu le-am mai simtit..)
            Nu-ti vine sa crezi la cat e de mica, ce presiune are.

Comment

Acasa,cum vrea muschi mei(la spalatorie mai mult o zgirie)...am un bosh si este foarte bun
              http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

De care? Eventual spune-ne cum procedezi cu borcanasu de detergent (mie mi se pare ca nu trage extraordinar de bine, nu stiu, poate nu a diluat cum trebuie solutia).

Cu aia de la spalatorie m-am certat de mai multe ori, m-am trezit cand am ajuns acasa cu cate o zgarietura ba pe usa, ba pe portbagaj...noroc ca am ceva polish bun si rectific local. Asta e, majoritatea n-au nici o calificare acolo (dar asta nu va mai merge mult, cu normele astea chiar si femeia de servici trebuie sa aibe calificare)

Comment

Putin off topic: cica din iulie anul asta nu or sa mai aiba voie decat spalatoriile care au iesire separata de intrare. Adica intri pe o poarta iesi pe alta in flux continuu.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Nu folosesc borcanasul de la aparat(o tampenie)...am un pulverizator de 2litri pe care il folosesc
                    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Aaaaa...chestie de aia cu presiune...? Bagi detergetu dai la pompa si stropesti. Nu m-am gandit la asta, buna treaba! (o probl. rezolvata)

Comment

Am si eu un Bosch Aquatak 10 dar e c-am slabut. A costat 300 ron iar furtunul de presiune e scurt (4m). O spal acasa numai cu jet si e ok.
                        La spalatorie a fost stearsa o data si am urme deja de zgaraieturi. Culoarea e eleganta dar foarte pretentioasa, gri-comete.
                        Last edited by lau; 10 March 2008, 23:53.

Comment

Acasa !Pierd juma' de zi dar stiu ca nu ratez nici un coltisor.Exteriorul il fac la perii!
                          EX : + =

Comment

Am fost si colo si colo...
                            - la cele cu perii intai dau ei cu jet ..si apoi bag periile
                            - la cele cu jet(o experienta neplacuta) - au dat cu spuma.. jet si apoi gata...hai la sters.. cand ma uit bine.... e capota era praful cat colo...... nervi cearta..mai da o data cu jetul..... ce sa mai zic dc nu eram atent.... mi-o zgaria toata..
                            asa ca de atunci doar la cele automate a iesit de fiecare data ca noua..si fara zgarieturi.. dar din ce citec cred ca o sa mi-o spal eu acasa cu atentie si gata...

Comment

Silviu_cos :cat e la ambient sa o speli...? Ca am vazut cam multe masini de lux acolo!
                              eu o spal mai mult acasa daca Doamne fereste se zgarie macar stiu ca eu am fost prostul nu altii si iarna nu prea o spal... o data de 2 ori pe iarna...

Salut. Exterior spuma + ceara 19 lei iar cu interior vreo 30 lei parca sau 35 nu mai stiu exact dar mie imi face interiorul gratis ca de fiecare data ii las baiatului cate 10 lei .Cand merg acolo de fiecare data stau 1:30 min, mi-o bibileste mi-o inebuneste . Scuze ca ti-am raspuns asa greuu dar nu am mai intrat pe postul asta.
                              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Eu cu jucaria care o am sunt super multumit, am gasit si cum se da si cu spuma, se da numai cu pistolu', fara lance. Deja la cate masini am spalat, am scos juma de investitie...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google