Eu o spal acasa in fata portii. Am o pompa Budget dar nu stiu modelul. Ma costat 3 mil acum 3 ani. E ok. e curata aproape tot timpul.
unde va spalati masina?
Collapse
X
-
-
Octavian,sau cine mai are aparat din acela cu presiune,Karcher si pe mine ma-r interesa sa cumpar unu cat de curand,vreau sa va intreb cand la-ti cumparat(ce-i care au)a venit cu tot ce trebuie in el cu bidonas cu toate furtunurile si accesorile,si mai ceva cum se conecteaza la o sursa de apa
mersisigpic
Comment
-
Originally posted by wizard24 View PostOctavian,sau cine mai are aparat din acela cu presiune,Karcher si pe mine ma-r interesa sa cumpar unu cat de curand,vreau sa va intreb cand la-ti cumparat(ce-i care au)a venit cu tot ce trebuie in el cu bidonas cu toate furtunurile si accesorile,si mai ceva cum se conecteaza la o sursa de apa
mersi
Comment
-
Vara la curte cand am timp, iarna la spalatorie cu jet si spuma activa sa se ia sarea . Nu-i las sa o stearga , folosesc carpele de la o masina la alta si este imposibil sa nu mai ramana urme de nisip pe carpa(reteta garantata pentru aspect panza de paianjen). Plec cu ea uda , conteaza sa nu mai ramana urme de sare pe vopsea.
Comment
Comment