If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
De aceea vreau sa mi-o spal eu insumi. Trei avantaje: money, putina gimnastica si...imi iese cum vrea "muschiu' "meu.
Intotdeauna flacaii din spalatorii vor avea "norma" de facut. Poti sa le dai si...miere cu laptic tot se va "scapa" vreo portiune; deh! graba, timpul
Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
eu cred ca idee mai proasta decat sa speli masina la perii nu se poate,in occident da,e altceva dar la noi unde majoritatea spalatoriilor au perii de calitate indoielnica mergand pe principiul invesitie cat mai mica profit cat mai mare...eu tocmai ce vopsisem un vw,culoare rosie si cu prima ocazie l am dus la perii,cand am ajuns acasa si batea soarele in ea,era toata numai mici zgarieturi de la perii,asta asa ca idee ca pe mine nu ma dranjeaza absolut deloc,ma intereseaza sa mearga bine masina nu zgarieturi aproape invizibile,la logan la fel am dat zapada de pe el cu matura si bineinteles ca are aceleasi zgarieturi ca si cum a fost spalat cu periile,dar meege impecabil,asta conteaza...
Si eu am patit-o la o spalatorie cu perii,cand am ajuns acasa am vazut ca partea stanga,de la far pana la stop,era plina de unsoare.Nu am observat la spalatorie,era o lumina difuza.A trebuit sa dau cu polish,numai asa am putut curata masina.
Astazi am de gand sa o spal si eu la tara,cu furtunul mai ales ca am luat de la Selgros 2 flacoane de sampon no name pentru masina.
Amandoua m-au costat 7 lei,foarte ieftin dealtfel dar am mai folosit si chiar am fost foarte multumit,deoarece e sampon concentrat si face multa spuma facandu-si bine treaba.
Hai sa va zic si eu una! Desi de obicei ma duc la spalatorie, mai ales pentru exterior, astazi un coleg de serviciu a chemat niste tipi de la o firma care se ocupa cu "spalare fara apa". Pe scurt, au venit 2 insi, au dat cu un spray si dupa aia cu carpa, iar cu spray, iar cu carpa si cam in 20 de minute au facut-o luna. Pret 15 lei. Avantajele sa le vad de maine incolo. Dezavantaje:nu se curata pe dedesupt, pe sub aripi, etc. Mai vorbim pe tema asta...
Eu o spal cu un burete moale special pentru auto si un detergent cu ceara in el si nu se zgarie .Toata treaba e sa inmoi bn murdaria faci in galeata spuma o stropesti cu spuma,speli partile de jos murdare ,gentile ,arunci apa cu spuma faci alta curata si o iei de sus in jos apoi clatesti.o lasi sa se scurga si o stergi cu o carpa speciala dar nu insistent si doar pe unde raman stropi mari sa nu ve vada pete.Asa fac eu.Daca o duci saptamanal la spalatorie dai 1 milion pe luna in 3 ani te duce in 1000 de euro cu banii aia ii dai o gramada de polish-uri profesionale.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment