unde va spalati masina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am tot spălat-o la o spălătorie ecologică, dar ultima dată am observat după 2,3 zile că deşteptul ăla mi-a răzuit pur şi simplu cu lancea vopseaua de pe muchea aripii spate dreapta până la metal de acum trebuie să o duc să o vopsesc că a inceput să sară vopseaua in draci. Nu prea au nici un interes să o protejeze, aşa că e o loterie cu spălătoriile astea .

Comment

• La presiunea aparatelor respective, daca nu au grija si apropie lancea la mai putin de 30 cm de caroserie, sare vopseaua.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• cum?! sare vopseaua chiar daca nu e ciobita?
        sigpic

Comment

• Daca jet-ul e concentrat, daca apropie lancea prea mult, etc...DA, sare vopseaua. Depinde si de ce aparate folosesc...sunt mai multe variabile
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Asa mai bine arunc 2 galeti de apa pe ea si e curata.

Comment

• de cand mi-am luat spalator cu presiune nici nu mai stiu ce preturi sunt la spalatorie...o curat frumos cu jetul de murdarie atat la exterior cat si pe sub pasajele rotilor si praguri, apoi cu un burete moale si mare o dau cu spuma de la sampon auto, eventual care sa contina si ceara, apoi clatita iar cu jetul de apa si stearsa la urma cu o carpa moale din piele naturala...iese foarte ok.
              a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

• si eu fac acum un an de cand n-am mai mers la spalatoriile auto. M-am dotat cu tot : aparat presiune, solutie activa, ceara, solutii de interior, lavete, etc. Avand in vedere ca spalam masina, in medie, o data pe saptamana, mi-am amortizat investitia

Comment

• intradevar, se marita investitia, daca iti place sa ai grija de masina ta, si se amortizeaza destul de repede.
                  asta mai depinde si de comoditatea fiecaruia: o cunostinta mi-a dat o replica de genul "pai nu-i mai bine sa dai 20 de lei si ti-o spala altul?"; si i-am raspuns ca masina e ca nevasta...
                  a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

• Nu din cauza presiunii, cu o lance metalică probabil, atunci când a dat pe după roţi a zgâriat, răzuit, a frecat fier pe fier, exact pe muchea aripii şi vopseaua se ciobeşte , se desprinde cu mâna, în sus, porţiuni mici,2.3 mm, dar tot trebuie reparat că de acolo rugina se întinde.

Comment

• Originally posted by moses View Post
                      intradevar, se marita investitia, daca iti place sa ai grija de masina ta, si se amortizeaza destul de repede.
                      asta mai depinde si de comoditatea fiecaruia: o cunostinta mi-a dat o replica de genul "pai nu-i mai bine sa dai 20 de lei si ti-o spala altul?"; si i-am raspuns ca masina e ca nevasta...
                      Corect,asa e.Ai dreptate.

Comment

• am inceput sa o spal singur
                        ............mai ieftin
                        sigpic Alexandria

Comment

• eu o spal numai acasa pt ca singur o fac mult mai bine. doar atunci cand e masina foarte murdara o duc la una cu jet.

Comment

• Eu mi-am luat un aparat cu presiune. Chiar daca stau la bloc cam o data la 2 saptamani ma duc la tara, unde am si aparatul. O spal singur, interior, exterior, etc. Imi face placere si de fiecare data iese impecabil, nu ma grabeste nimeni, etc. Am vorbit cu niste baieti de la o spalatorie si mi-au dat pentru 40 roni 1 litru de solutie d-aia din care fac ei spuma. La o sticla de 1 litru de apa pun cam 10 ml solutie. Spal din ea masina 2 ani. La spalatorie lasam cam 40 de roni. Intr-o luna cam 150 de roni sa zicem, in mare. Am scos investitia cu varf si indesat.
                            sigpic

Comment

• Cam scump ti-au dat solutia...eu am luat 3-4 l cu 35 de lei parca...de asta toamna si acum am din ea si spal minim 2 masini la fiecare sfarsit de saptamana. Riscul sa fi fost altoita cu apa este exclus ca ma cunosc bine cu baietii.

Comment

• asta e... m-au ars... ) tinand cont ca este f scumpa sa o cumperi de undeva... era mafra ( profesionala cica). Poate pe viitor imi faci si mie cunostina cu baietii tai Cat despre altoita cu apa nu are cum ca a mea cum pun o picatura de apa in ea se schimba instant la culoare... acum nu stiu ce ti-au dat tie.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google