Pentru posesorii de logan cu geamuri electrice spate. Cum se schimba ledurile de la butoanele din spate.? daca cineva care le-a schimbat ar putea explica ar fi ok. Cum se scot butoanele si ce fel de leduri trebuie cumparate?
beculete butoane geamuri electrice spate logan
Collapse
X
-
sti cumva cum scot butoanele sa le inlocuiesc pentru ca mie numai unul se mai aprinde
Comment
-
-
Butoanele se scot tragand pur si simplu de ele in sus si sunt becuri inauntru, nu leduri.
Comment
-
Au becuri si stau aprinse si cand nu ai pozitia pusa.
Comment
-
Ce-are mah? Da cine isi permite sa mai bea un spritz pe la cate un mic chef si are "soferita"? Si in plus era un tip cu un logan rosu duminica asta la intalnire care a lasat-o pe prietena sa conduca, nu mai stiu cum il cheamaIf everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
merci fain de instructiuni ... la mine s-a ars unu ... o sa le schimb pe albastru daca gasesc.
Comment
-
-
Am desfacut azi butoanele si nimic... nici led si nici beculet ... dar trebuie sa fie ceva ) pentru ca se aprindeau acum 3 zile ... cred ca s-au ars. Postez niste poze sa vede-ti cum arata butoanele desfacute si poate imi spune-ti ce sa mai desfac sa dau de beculete. Singurul led pe care l-am gasit a fost cel de la butonul de sub frana de mana de activare-dezactivare geamuri electrice spate. Curioasa treaba.
Comment
Comment