beculete butoane geamuri electrice spate logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai sapa si o sa gasesti si becurile. Sunt in interiorul butonului, pe partea mai dinspre exterior, adica spre parte unde apesi pe el.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

nu sunt sub chestia aia galbena?????

sigpic

Comment

Originally posted by r3duc View Post
        Am desfacut azi butoanele si nimic... nici led si nici beculet ... dar trebuie sa fie ceva ) pentru ca se aprindeau acum 3 zile ... cred ca s-au ars. Postez niste poze sa vede-ti cum arata butoanele desfacute si poate imi spune-ti ce sa mai desfac sa dau de beculete. Singurul led pe care l-am gasit a fost cel de la butonul de sub frana de mana de activare-dezactivare geamuri electrice spate. Curioasa treaba.
        Ia incearca sa bagi o surubelnita si sa scoti chestia aia galbena mica din plastic, ghici ce se afla in interiorul ei?
        In tara momentan.

Comment

Hai ca esti tare costine banuiesc ca becul o sa o scot astazi sa vad ... va tin la curent. Dar daca o rup cumva se strica butonul ? )
          Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

nu, nu se strica butonul, chiar ii face bine sa se rupa unele plasticaraie
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

mda ... intrebam daca se strica ca din cate am vazut eu chestia aia galbena nu prea are de-a face cu sistemul ala de inchidere deschidere care e in buton
              Ambition

Comment

poate n-am inteles eu bine la ce te refereai... dar mi se parea ca o sa inceapa sa-si faca un pic de joc respectivul buton sau sa zdrangane
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                  nu sunt sub chestia aia galbena?????
                  Ba da.

@r3duc: Nu se strica nimic, trage cu incredere de plasticul ala si o sa le gasesti.

Comment

Andrei se poate inchide aici am reusit. Merci
                    Ambition

Comment

Ramane deschis, poate mai intereseaza pe cineva subiectul asta.

Comment

Nu se strica atata doar ca nu o sa mai ai lumina in butoane.
                        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                        Enter the Matrix

Comment

salutare!!! da de ce raman aprinse becurile?!?!?! si mie mi s-a ars unu..... se poate arde de la subwffer? si cele din fatza de pe bord mi s-au ars....!!! si asa am o lene sa ma apuc de demontat.....waliuuuu!!

Comment

La tine becurile respective raman aprinse cu motorul oprit si contactul scos?
                            Nu se poate arde de la subwoofer, n-are nici o treaba cu asta.

Comment

Nu mai speriati omu cu butonul asta.
                              Vezi ca becul se gaseste sub plasticul ala galben,pe care il scoti pur si simplu tragand de el in sus cu atentie.

Comment

si eu am avut probleme cu luminitele de la butoanele de la geamuri....s-au ars si le-am schimbat cu unele albastre sa vad cum se vad...si pot sa zic k arata bine.;)..o sa-mi iau si pt butoanele de la panoul central...respect.
                                sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google