Mai sapa si o sa gasesti si becurile. Sunt in interiorul butonului, pe partea mai dinspre exterior, adica spre parte unde apesi pe el.
beculete butoane geamuri electrice spate logan
Collapse
X
-
-
Originally posted by r3duc View PostAm desfacut azi butoanele si nimic... nici led si nici beculet ... dar trebuie sa fie ceva ) pentru ca se aprindeau acum 3 zile ... cred ca s-au ars. Postez niste poze sa vede-ti cum arata butoanele desfacute si poate imi spune-ti ce sa mai desfac sa dau de beculete. Singurul led pe care l-am gasit a fost cel de la butonul de sub frana de mana de activare-dezactivare geamuri electrice spate. Curioasa treaba.In tara momentan.
Comment
-
Hai ca esti tare costine banuiesc ca becul o sa o scot astazi sa vad ... va tin la curent. Dar daca o rup cumva se strica butonul ? )
Comment
-
mda ... intrebam daca se strica ca din cate am vazut eu chestia aia galbena nu prea are de-a face cu sistemul ala de inchidere deschidere care e in buton
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postnu sunt sub chestia aia galbena?????
@r3duc: Nu se strica nimic, trage cu incredere de plasticul ala si o sa le gasesti.
Comment
-
Andrei se poate inchide aici am reusit. Merci
Comment
-
Ramane deschis, poate mai intereseaza pe cineva subiectul asta.
Comment
-
Nu se strica atata doar ca nu o sa mai ai lumina in butoane.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
La tine becurile respective raman aprinse cu motorul oprit si contactul scos?
Nu se poate arde de la subwoofer, n-are nici o treaba cu asta.
Comment
-
si eu am avut probleme cu luminitele de la butoanele de la geamuri....s-au ars si le-am schimbat cu unele albastre sa vad cum se vad...si pot sa zic k arata bine.;)..o sa-mi iau si pt butoanele de la panoul central...respect.sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
Comment